Reklam
Reklam
ogrenciler hem eglendi hem temizlik yapti nHmmJNlt
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Kasım, 2025 20:22 tarihinde yayınlandı
0

Öğrenciler hem eğlendi hem temizlik yaptı

Düzce Belediyesi’nin “Temiz Kent Düzce” kampanyası, ilkokulları da kapsayacak formda genişletildi. 23 Nisan İlkokulu’nda başlayan birinci aktiflikte, oyuncu Nurullah Çelebi’nin tiyatro gösterisiyle eğlenen minikler, akabinde okul etrafında paklık yaptı.

Şehrin paklığı konusunda farkındalık oluşturmak ve yerlere çöp atılmasını engellemek hedefiyle başlatılan kampanyaya, ilkokul öğrencileri de eğlenceli ve öğretici programlarla dahil edildi. Kampanya kapsamındaki birinci program, Bahçeşehir bölgesinde bulunan 23 Nisan İlkokulu’nda gerçekleştirildi. Düzceli oyuncu Nurullah Çelebi’nin tiyatro gösterisi ile başlayan aktiflik, miniklere yönelik çeşitli cümbüş şovları ile devam etti. Öğrenciler, programın akabinde okul etrafında paklık yaptı. Okulda en çok paklık yapan öğrencilere çeşitli armağanlar de dağıtıldı.

“Sizin sayenizde olacak”

Programda konuşan Düzce Belediye Lideri Dr. Faruk Özlü, kampanyaya katıldıkları için öğrencilere teşekkür etti. Bu kentin ve okul etrafının öğrenciler sayesinde tertemiz olacağını belirten Özlü, “Pırıl pırıl olacak ancak bunlar sizin sayenizde olacak. Temizlerseniz, pak tutarsanız bu okul, bu etraf pak olur. Hepinize şimdiden teşekkür ediyorum. Çevreyi pak tutmaya ve örnek olmaya devam. Paklık imandandır. Pak olmak, pak kalmak kıymetlidir. Okulumuz, öteki okullara da örnek olacaktır” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
karabukteki kavganin nedeni yol verme tartismasi cikti q6v6iJ9K
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Mayıs, 2026 04:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’teki kavganın nedeni “yol verme” tartışması çıktı

Karabük’te araçta bulunan 2 kişinin darbedildiği kavganın, trafikte yaşanan yol verme tartışmasından kaynaklandığı ortaya çıktı.

100. Yıl Mahallesi’nde meydana gelen olayda, araçtaki 2 kişiyi darbeden şüphelilerin 12’si polis ekiplerince tespit edildi. Gözaltına alınan şüphelilerden 8’i dün işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilirken 5’i çıkarıldığı mahkemede tutuklandı. Emniyetteki işlemleri bugün tamamlanan 4 şüpheli daha adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden 2’si savcılık ifadesinin ardından 2’si de çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Öte yandan, yol verme tartışmasından kaynaklandığı belirlenen kavgaya karışan 12 şüpheli hakkında Kabahatler Kanunu kapsamında toplam 21 bin 168 lira idari para cezası uygulandığı bildirilirken, yapılan aramada 5,66 gram metamfetamin ele geçirildiği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin