Reklam
Reklam
ogrenciler diplomalarini yuzerek aldi qsqLRrEH
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Haziran, 2026 00:30 tarihinde yayınlandı
0 0

Öğrenciler diplomalarını yüzerek aldı

Ordu’nun Fatsa ilçesindeki Atatürk Denizcilik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi mezunları, denize bırakılan diplomalarını yüzerek aldı.

Okul bahçesinde düzenlenen yıl sonu etkinliği, denizcilik kıyafetlerini giyen son sınıf öğrencilerinin Türk bayrağını bir alt sınıflara devretmesiyle başladı.

Programda açılışında konuşan Fatsa Atatürk Denizcilik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Samet Ertanç, “Okulumuzdan 4 yıllık akademik ve mesleki eğitimlerini başarı ile tamamlamış son sınıf öğrencilerimizin gurularını paylaşmak, onları bekleyen akademik ve mesleki hayatlarına uğurlamak, bir yandan da okulumuzdan geçmiş yıllarda mezun olmuş denizlik sektöründe başarılı çalışmalar yapmış önceki dönem mezunlarımız ile öğrencilerimizi buluşturmak için bu programı tertip ettik. Okulumuz kurulduğu günden bu yana binlerce genci denizlerle buluşturmuş, onları sadece mesleğe değil yaşam disiplinine hazırlamıştır” dedi.

Konuşmanın ardından programda öğrenciler, kep atarak mezuniyetlerini kutlarken, şehitler anısına denize çelenk bırakıldı. Mezun öğrencilerin denize atılan pet şişeler içerisindeki diplomalarını yüzerek alması renkli görüntülere sahne oldu.

Törene Fatsa Kaymakamı Avni Kula, Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Suat Evin, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

tefecilik operasyonunda 1 tutuklama 4EuWngLr
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Haziran, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Tefecilik operasyonunda 1 tutuklama

Samsun’da tefecilik suçuna yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 1 kişi tutuklanırken, 2 kişi savcı tarafından serbest bırakıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince “tefecilik” suçuna yönelik Atakum ve İlkadım ilçelerinde operasyon gerçekleştirildi. Yapılan arama ve yakalama çalışmalarında 1 ruhsatsız tabanca, 2 şarjör, 2 ruhsatsız tüfek, 54 tabanca fişeği, 18 av fişeği, borçlulara ait alacak kayıtlarının tutulduğu değerlendirilen ajanda ve not kağıtları ile çok sayıda dijital materyal ele geçirildi. Olayla ilgili S.T., B.A.P. ile D.Ş. adlı kadın gözaltına alındı. KOM Şube Müdürlüğündeki sorgulanması tamamlanan 3 kişi bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. S.T. İle D.Ş. adlı kadın savcı tarafından serbest bırakılırken, B.A.P. ise nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.