Karabük Postası tarafından
21 Mayıs, 2023 13:10 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Öğrenciler depremzedeleri unutmadı

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) öğrencileri depremzede vatandaşlara destek olmak ve konteyner kentlerdeki çocukları sevindirmek için deprem bölgesine gitti. Deprem bölgesine giden, üniversitenin Yapı İşleri Daire Başkanı Bülent Baloğlu, öğretim görevlileri ve 30 öğrenciden oluşan kafile ilk olarak Mustafa Kemal Üniversitesi’ni ziyaret etti. Hatay Valisi ve il protokolünün katıldığı 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı etkinliklerine katılan öğrenciler, Katar-Türkiye Kardeşlik Konteyner Kentindeki çocuklar ve gençlerle birlikte birçok eğlenceli etkinlik gerçekleştirdi ve yanlarında getirdikleri hediyeleri dağıttılar. Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi kafilesi planlan programları ardından bugün Bolu’ya dönecek. (İHA)
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Temmuz, 2025 00:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük’te dolandırdı, Kastamonu’da paraları yurtdışına göndermeye çalışırken yakalandı

Karabük’ün Eflani ilçesinde ağına düşürdüğü vatandaşı dolandıran şahıs, Kastamonu’da polis grupları tarafından yakalandı.
Edinilen bilgiye nazaran, Karabük’ün Eflani ilçesinde ağına düşürdüğü bir vatandaşı dolandıran şahıs, daha sonra kaçarak kayıplara karıştı. Şahsın Kastamonu’ya geldiğinin tespit edilmesi üzerine Kastamonu Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü gruplarınca kapsamlı bir çalışma başlatıldı. Yapılan kamera ve saha çalışmaları sonucunda kuşkulu İ.S., şahıs dolandırıcılıktan elde edilen paraları yurt dışına göndermek isterken yakalandı. Kuşkulu şahsın üzerinde yapılan aramada 160 bin 320 TL para ve bir ölçü altın ele geçirildi.
Şüpheli İ.S., emniyetteki süreçlerinin akabinde, Karabük Vilayet Jandarma Komutanlığı takımlarına teslim edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin