Reklam
Reklam
ogrenciler cedes yil sonu kultur senliginde bulustu
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Haziran, 2025 04:37 tarihinde yayınlandı
0

Öğrenciler ÇEDES yıl sonu kültür şenliğinde buluştu

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde Milli Eğitim Bakanlığı, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın ortak protokolüyle yürütülen “Çevreme Hassasım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum” (ÇEDES) projesinin Yıl Sonu Kültür Şenliği, ilçenin spor salonunda coşkulu bir formda gerçekleştirildi.

Alaplı İlçe Kaymakamlığı bünyesinde, İlçe Müftülüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü işbirliği ile ÇEDES (Çevreme Hassasım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum) Projesi kapsamında Alaplı Kapalı Salonunda, daha sonra Çağlayan Camisi’nde Yıl Sonu Kültür Şenlikleri” aktifliği düzenlendi.

Etkinliğe Alaplı İlçe Kaymakamı Selçuk Köksal, İlçe Müftüsü Dr. Yılmaz Çelik, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Zafer Can, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Aktiflikte Satranç, Akıl ve Zeka oyunları oynanarak karşılaşmalar düzenlendi. Gençler caminin manevi atmosferinde hem keyifli vakit geçirip hem de öğretici anlar yaşadılar. Çeşitli branşlarda sunulan aktiflikte öğrencilere eşlik eden Alaplı Kaymakamı Selçuk Köksal aktiflik alanında bulunan istasyonları tek tek ziyaret ederken Etrafıma Hassasım Değerlerime Sahip Çıkıyorum (ÇEDES) “Yıl Sonu Kültür Şenliği” programının hazırlanmasında emeği olan herkese teşekkür etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
uyusturucu operasyonunda 2 supheli tutuklandi xskeQ8Yk
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Haziran, 2026 16:37 tarihinde yayınlandı
0 0

Uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheli tutuklandı

Samsun’da narkotik ekiplerince düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgiye göre, Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Atakum ilçesinde uyuşturucu madde ticareti yaptığı değerlendirilen M.A. (39) ve H.Ö. (38) isimli şahısların kullandığı ikamete operasyon düzenlendi.

İkamette yapılan aramalarda 4 bin 15 adet sentetik ecza, 9,80 gram kokain, 1 gram esrar ve 1 kök kenevir bitkisi ele geçirildi. Operasyon kapsamında gözaltına alınan 2 şüpheli hakkında “uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapmak” suçundan adli işlem başlatıldı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından bugün Samsun Adliyesine sevk edilen M.A. ve H.Ö., çıkarıldıkları nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna gönderildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin