Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
25 Şubat, 2017 14:39 tarihinde yayınlandı
0

Öfkeli Koca Dehşet Saçtı

 

Eşini ve Çocuklarını Bıçakla Kovaladı, Evi Ateşe Verdi

Karabük’te, uzaklaştırma cezası bulunan bir kişi eşinin yaşadığı eve girerek önce bıçak eşini kovaladı, ardından kendini eve kilitledikten sonra evi ateşe verdi.
Edinilen bilgiye göre, olay, Yeşil Mahalle Ahmet Yılmaz Caddesi’nde meydana geldi. İşsiz olan Mücahit U., iddiaya göre eşine şiddet uyguladığı gerekçesiyle 60 gün evinden uzaklaştırma cezası aldı. Mücahit U., buna rağmen eşi Nevin ile çocukları Efe ve Yunus U.’nun oturduğu eve yedek anahtarla girdi. Mücahit U., tartıştığı eşine bıçak çekti. Sokağa kaçan eşi ve çocuklarının peşlerinden giden Mücahit U.’yu çevredekiler durdurmaya çalıştı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerini gören Mücahit U., eve girip kapıyı kilitleyerek odadaki kanepeyi ateşe verdi.
Gelen itfaiye ekipleri kapıyı kırarak içeriye girdi. Dumandan etkilenen Mücahit U., dışarıya çıkarıldı. ‘Kim yaktı bunu?’ diye soran Mücahit U., ambulansla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.
Yangın, büyümeden kısa sürede söndürüldü. Bu sırada Nevin U. ve çocukları gözyaşlarına boğulurken, anne ve çocuklarını komşuları teselli etmeye çalıştı.
Polis aracına götürülen Nevin U., “Biz boşanmak üzereyiz. Eve bakmıyor. 2 bıçakla kovaladı. Kaçtığımız yolda bir sürü insan vardı, onlar gördü, onlar ayırdı” dedi.

Nevin U., karakola giderek eşinden şikayetçi olurken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
s2 2
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
13 Mayıs, 2026 13:54 tarihinde yayınlandı
0

Eskipazar’da çöken yol geçici olarak ulaşıma açıldı

Karabük’te etkili olan sağanak yağışların ardından Eskipazar ilçesine bağlı Tamışlar Köyü Emiroğlu Mahallesi’nde meydana gelen yol çökmesi sonrası başlatılan çalışmalar kapsamında, hasar gören köy yolu geçici olarak yeniden ulaşıma açıldı.

Sel sularının yol altındaki dolguyu boşaltması sonucu asfalt yolda büyük hasar oluşurken, bölgede ulaşım bir süre kontrollü şekilde sağlandı. Olayın ardından Karabük İl Özel İdaresi ekipleri bölgede yoğun çalışma başlatarak yolu vatandaşların kullanımına uygun hale getirdi.

Bölgede incelemelerde bulunan Karabük Vali Yardımcısı Murtaza Ersöz, Kübra Ustaoğlu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şerafettin Kelleci, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Mustafa Avcı ile İl Genel Meclis Üyeleri İsmail Bağçe ve Tuncer Başkaya yetkililerden bilgi aldı.

Yetkililer, bölgede herhangi bir mağduriyet yaşanmaması adına ekiplerin sahada 7 gün 24 saat esasına göre çalışmalarını sürdürdüğünü belirtirken, vatandaşların özellikle hasar gören güzergahlarda dikkatli olmaları konusunda uyarıda bulundu.

Kübra Ustaoğlu ise yağışların etkisinin azalmasının ardından onarım çalışmalarının hız kazandığını ifade ederek, Emiroğlu Mahallesi’ne ulaşım için alternatif yolun da kullanılabildiğini söyledi. Vatandaşlara dere yatakları ve riskli bölgelerden uzak durmaları çağrısında bulunuldu.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin