OBM Şubat Ayı Değerlendirme Toplantısı Yenice’de Yapıldı - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
25 Şubat, 2017 14:37 tarihinde yayınlandı
0
0

OBM Şubat Ayı Değerlendirme Toplantısı Yenice’de Yapıldı

Orman Bölge Müdürlüğünün 2016 yılı faaliyet ve gerçekleşmelerinin değerlendirildiği ve 2017 yılının programlarının irdelendiği “Şubat Ayı Değerlendirme Toplantısı” Yenice İşletme Müdürlüğü sosyal tesislerinde düzenlendi.

Orman Bölge Bölge Müdürü Ahmet Sırrı Beşel Başkanlığında düzenlenen toplantıya; Bölge Müdür Yardımcıları Engin Keleş ve Gültekin Aksan, Şube Müdürleri, İşletme Müdürleri katıldı.

Toplantıda 2016 yılında yapılan çalışmalar ve program gerçekleşmeleri hakkında detaylı bilgiler alındı. Şube Müdürleri; Müdürlüklerinin yaptıkları faaliyetler ile ilgili birer sunum gerçekleştirirken, birimlerinin faaliyetleri hakkında detaylı bilgiler verdiler. Her Şube Müdürlüğünün sunumunun ardından veriler analiz edildi, değerlendirmeler yapıldı ve öneriler ortaya konuldu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
trabzondaki cig ani cep telefonu kamerasina yansidi H8NWwz7K
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Nisan, 2026 00:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Trabzon’daki çığ anı cep telefonu kamerasına yansıdı

Trabzon’un Çaykara ilçesine bağlı Karaçam Mahallesi Seyrantepe mevkiinde bugün meydana gelen çığ, cep telefonu kamerasına yansıdı.

Sosyal medyada “Son Yaylacı” ismiyle bilinen içerik üreticisi Soner Sevinç tarafından görüntülenen çığ anı dikkat çekti.

Çaykara ilçesi Karaçam Mahallesi Seyrantepe mevkiinde geçtiğimiz günlerde etkili olan yoğun kar yağışının ardından hava sıcaklıklarının yükselmesiyle birlikte, dik yamaçta biriken kar kütlesi zayıf noktadan koparak aşağı doğru hareket etti. Büyük bir gürültüyle kayan kar kütlesi, izleyenlere hem heyecan hem de görsel anlamda etkileyici anlar yaşattı.

Olayda herhangi bir can ya da mal kaybı yaşanmazken, çığ riskinin bölgede devam ettiği belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin