Nurettin Tümen’den Seçim Zaferi

Karabük Postası tarafından
04 Haziran, 2023 19:28 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0
Esnaf Kredi Kefalet-2 Kooperatifinin Genel Kurulu yapıldı. İki Başkan adayının birleştiği Genel Kurulda  Nurettin Tümen 727 oy alarak yeniden Başkan seçildi. Diğer Başkan adayı Hüseyin Kılıç ise 489 oy aldı Esnaf Kredi Kefalet-2 Kooperatifinin ertelenen Genel Kurulu Pazar günü yapıldı. Genel Kurulda mevcut Başkan Nurettin Tümen ile Umum Servis Odası Başkanı Hüseyin Kılıç Başkanlık için yarıştı. Mevcut Başkan Nurettin Tümen, genel kurulda üyelerin en fazla oyunu alırken tekrar başkan seçilip güven tazeledi. İlki 7 Şubat 2023 tarihinde Deprem felaketinin gölgesinde 3 adaylı olarak yapılan ve büyük tartışmalara yol açan Esnaf Kredi Kefalet-2 Kooperatifinin Genel Kurulu Pazar günü saat 11.00’de Yenişehir Spor Salonunda yapıldı.. Daha önceki genel kurulda başkanlık için aday olan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Yardımcısı Ahmet Okan Kirman adaylıktan çekilerek başkan adayı Umum Servis Odası Başkanı Hüseyin Kılıç ile birlikte seçime girdiler. İki adayın birleşmesine rağmen mevcut Başkan Nurettin Tümen tekrar Başkan seçildi. Divan Başkanlığını Mehmet Azman’ın yaptığı genel kurulda saat 17.00’a kadar oy kullanma işlemi devam etti. 1 235 üyenin oy kullandığı genel kurulda 727 oy alan Başkan Nurettin Tümen Esnaf Kredi Kefalet-2 Kooperatifinin başkanlığına tekrar seçildi. Genel kurulda diğer aday Hüseyin Kılıç oy 489 alırken, oyların 19’u u geçersiz sayıldı Yeniden Başkan seçilen Nurettin Tümen’in listesi şu isimlerden oluştu Nurettin Tümen, Fikret Arslan, Suat Dumlu, Mustafa Çötüroğlu, Sercan ÖzayDenetim Kurulu: Hasan Şahin, Yalçın Samet Sarıtaş, Mehmet Kandakoğlu Bölge Birliği Temsilcileri: Nurettin Tümen, Şah İsmail Duru, Suat Dumlu, Ali Rıza Gökçekli ((Haber Merkezi)
Bizi sosyal medyadan takip edin

BEUN Prof. Dr. Durmuş Günay Kütüphanesi’ne “Erişilebilirlik Logo Bayrağı” takdim edildi

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Mayıs, 2025 16:52 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 2dk
Yorum Sayısı: 0

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Prof. Dr. Durmuş Günay Kütüphanesi, IV. Erişilebilir Kütüphaneler Çalıştayı kapsamında "Erişilebilirlik Logo Bayrağı" almaya hak kazandı.
"4. Erişilebilir Kütüphaneler Çalıştayı", Dünya Engelliler Haftası münasebetiyle 12-13 Mayıs 2025 tarihlerinde Türkiye Manisiz Bilişim Platformu tertibiyle T.C. Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreterliği Takviye ve Mali Hizmetler Genel Müdürlüğü, ASHB Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü, KTB Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürlüğü ve Manisa Celal Bayar Üniversitesi iş birliği ile Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi mesken sahipliğinde gerçekleştirildi.
Çalıştaya Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEUN) ismine; BEUN Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bekir Hakan Bakkal, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Osman Demir, Kütüphaneci Hasan Üstünkol katıldı. Çalıştay kapsamında ise BEUN Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Osman Demir "Materyal Erişilebilirlik" kümesinde, Kütüphaneci Hasan Üstünkol ise "Mekansal Erişilebilirlik" kümesinde çalışmalara katıldı.
Çalıştay sonucunda ise düzenlenen merasimle, manisiz erişilebilirlik imkanlarını sağlayan kütüphanelere "Erişilebilirlik Logo Bayrağı" takdimi gerçekleştirildi. BEUN Prof. Dr. Durmuş Günay Kütüphanesini temsilen Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bekir Hakan Bakkal’a, "Erişilebilirlik Logo Bayrağı" takdiminde bulunuldu.
BEUN Kütüphanesinin aldığı "Erişilebilirlik Logo Bayrağı" hakkında açıklamada bulunan BEUN Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, "BEUN olarak ulusal ve memleketler arası alanda elde ettiğimiz muvaffakiyetlerde sürekli öğrenci odaklı bir yaklaşım sergiliyor olmamızın hissesi olduğunda hemfikiriz. Üniversitemiz akademik, kültürel, sportif ve sanatsal manada elde ettiği muvaffakiyetlerin yanında sürekli öğrencilerini bugünün ve geleceğin dünyasını odağa alarak insancıl ve etik kıymetler üzerinden yetiştirmeyi hedeflemektedir. Bilhassa engelli öğrencilere ve engelli bireylere yönelik çalışmalarımız, toplumsal sorumluluk kapsamında attığımız adımlar sonucunda muvaffakiyet meyvelerini vermekte, Üniversitemizi her alanda olduğu üzere bu alanda da örnek üniversiteler ortasında konumlandırmaktadır. Bu sebeple kapsayıcı, bütünleştirici, mahzurları ortadan kaldıran öğretim kavrayışımız sonucunda kütüphanemizin ‘Erişilebilirlik Logo Bayrağı’ almasını çok büyük bir gurur ve memnunlukla karşıladık. Bu his ve fikirlerle başta bu aktifliklerin gerçekleştirilmesi için büyük uğraş sarf eden Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere ilgili tüm bakanlıklarımızın yöneticileri ile değerli işçilerine ve paydaşlara şükranlarımı sunuyorum. Ayrıyeten Üniversitemiz ismine bu muvaffakiyetin sağlanmasında emeği geçen başta Kütüphane idaremiz olmak üzere tüm akademik ve idari işçimize teşekkürlerimi sunuyorum" tabirlerine yer verdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.