Karabük Postası tarafından
11 Ağustos, 2014 15:34 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Norveç’te Safranbolu Rüzgârı

Tarihinde ilk kez UEFA Kupası maçına çıkan Kardemir Karabükspor’u bu önemli maçında yalnız bırakmayan Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, maç öncesi Norveçlilere Safranbolu’yu tanıttı. Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, tarihindeki ilk UEFA kupası maçına çıkacak olan Kardemir Karabük Sporu desteklemek için gittiği Norveç’in Trondheim şehrinde Safranbolu’nun tanıtımını da yaptı. Başkan Aksoy,  Trondheim caddelerinde bir turizm elçisi gibi broşür, kitap, afişlerle, dünyaca ünlü Safranbolu Lokumlarını Norveçlilere takdim etti, gösterilen ilginin de oldukça yoğun olduğu da gözlenirken, bu güzel çalışmayı TRT’de takip etti. Aksoy Norveç dönüşü yaptığı açıklamada “Safranbolu’nun bilindiği üzere bir turizm şehri olduğunu bu nedenle gidilen her platformda tanıtıma katkı sağlamak için elinden geleni yaptığını söyledi. “ Yapılan tanıtımın Karabük Sporun bir üst tura çıkması ile perçinlendiğini ifade eden Başkan Aksoy konuşmasını şöyle sürdürdü; “Öncelikle UEFA kupasında bir üst tura çıkan Kardemir Karabük Sporumuzu kutluyorum. Hak ettikleri bir galibiyeti alarak tur atladılar. Bu başaranın devam edeceği kanısındayım. Yine bilindiği üzere Safranbolu bir dünya şehri, bu nedenle gittiğimiz her organizasyonda tanıtımını da en iyi şekilde yapmaya gayret gösteriyoruz.  Trondheim şehri sakinleri ve burayı ziyaret eden turistlerin yaptığımız tanıtım çalışmasına ve Safranbolu Lokumuna oldukça yakın ilgi göstermeleri bizleri hayli memnun etti. Her yıl artarak büyüyen turizm pastamıza katkı sağlamak, şehrimizi en iyi şekilde temsil etmek için çalışmalarımız sürecek” dedi.    
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Haziran, 2025 20:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Çaycuma’da Çevre Dostu Girişimler ve Sıfır Atık şenliği

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde etraf şuurunu artırmak ve geri dönüşüm konusunda farkındalık oluşturmak hedefiyle "Çevre Dostu Teşebbüsler ve Sıfır Atık Şenliği" kapsamında bir dizi aktiflik düzenlendi.
Çaycuma Kaymakamlığı ve Çaycuma Belediyesi iş birliğiyle organize edilen şenlik, Farkındalık Yürüyüşü ile başladı. Yürüyüşe; Çaycuma Kaymakamı Adem Kaya, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, İlçe Ulusal Eğitim Müdürü Ayhan Alagöz, Şube Müdürü Muhammet Atlı, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Vilayet Müdür Yardımcısı Eray Afşar, Kent Kurulu Lideri İsmail İnam, siyasi parti temsilcileri, kurum amirleri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.
Etkinlik kapsamında düzenlenen yürüyüşün akabinde, atık eserlerin geri dönüşümünü husus alan çeşitli aktiviteler, fotoğraf standı ve fidan dağıtımı gerçekleştirildi. Şenlik boyunca iştirakçilere etrafa hassas birey olmanın ehemmiyeti anlatılırken, çocuklar ve gençlerin ağır ilgi gösterdiği etkinliklerde eğlenceli ve öğretici anlar yaşandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin