Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
15 Eylül, 2017 14:28 tarihinde yayınlandı
0

Nohut Denemesi Memnuniyet Yarattı

Karabük İl Özel İdaresi finansmanı ile Eskipazar İlçesinin  4 köyünde toplam 300 dekar alanda Çağatay Çeşiti Nohut ekimi tamamlandı.

Karabük Gıda tarım ve hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından konuya ilişkin yapılan açıklamada; “Çiftçilerimizin daha geniş alanlarda ekim gerçekleştiriyor olmaları ve ortalama 150 kg/da verim almaları memnuniyet yarattı. Toprağı besleyici özelliğinden dolayı Nohut ekilen yıldan sonra verimin artacak olması da bölge ekonomisine katkı sağlayacaktır. Tüm çiftçilerimize hayırlı olmasını temenni ederiz” denildi.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
kadina yonelik siddetle mucadele calismalari degerlendirildi TjOx9clb
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Haziran, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Kadına yönelik şiddetle mücadele çalışmaları değerlendirildi

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu başkanlığında, Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Koordinasyon, İzleme ve Değerlendirme Komisyonu 1. Dönem Toplantısı ile Kadının Güçlenmesi İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.

Valilik Şehit Ömer Halisdemir Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıya ilgili kurum ve kuruluşların temsilcileri katıldı.

Toplantıda, Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi (ŞÖNİM) tarafından yürütülen hizmetlere ilişkin istatistiki veriler değerlendirilirken, paydaş kurumlar tarafından kadına yönelik şiddetle mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar hakkında sunumlar yapıldı.

Ayrıca il genelinde uygulanması planlanan Zonguldak Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele 2026-2030 İl Eylem Planı görüşülerek, kurumlar arası iş birliği ve koordinasyonun güçlendirilmesine yönelik değerlendirmelerde bulunuldu.

Toplantıda kadına yönelik şiddetin önlenmesi, kadınların güçlendirilmesi ve ilgili kurumlar arasındaki koordinasyonun artırılmasına yönelik çalışmalar ele alındı.

Bizi sosyal medyadan takip edin