Reklam
Reklam
muzisyen atmde unutulan 13 bin 100 lirayi zabitaya teslim etti
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Nisan, 2026 16:00 tarihinde yayınlandı
0

Müzisyen ATM’de unutulan 13 bin 100 lirayı zabıtaya teslim etti

Zonguldak’ın Devrek ilçesinde müzisyen Göksel Kara, ATM’de unutulan 13 bin 100 lirayı bularak Devrek Belediye Zabıta Müdürlüğüne tutanak karşılığında teslim etti.

Devrek ilçesinde müzisyen Göksel Kara, ATM’de unutulan 13 bin 100 lirayı Devrek Belediye Zabıta Müdürlüğüne teslim etti. Olay Dr. Vedat Ali Özkan Caddesi’ndeki ATM’de meydana geldi. İddiaya göre, ismi öğrenilemeyen bir şahıs ATM’de hesabına para yatırdı. Paranın yattığını düşünen şahıs ATM önünden ayrıldı.

Daha sonra işlem yapmak için ATM’ye gelen müzisyen Göksel Kara, cihazın haznesinde unutulmuş bir miktar para olduğunu gördü. Kara, 13 bin 100 lirayı cihazdan alarak Devrek Belediye Zabıta Müdürlüğüne gidip ilgililere tutanak karşılığında teslim etti.

“Vicdanen gayet rahatım”

Parayı cihazın haznesinde gördüğünde şaşırdığını söyleyen Göksel Kara, “İlk şaşkınlığı atlattıktan sonra parayı aldım ve hiç tereddüt etmeden yetkililere teslim ettim. Ve bundan dolayı da vicdanen gayet rahatım benim bu davranışım diğer vatandaşlara örnek olsun belki de bu parayı unutan vatandaşın ilaç parasıydı” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
9622b247 9255 463a a2f5 a001155dbf49
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
02 Haziran, 2026 10:10 tarihinde yayınlandı
Yapay Zeka
Yazıyı sesli dinle
0

Eskipazar Eğriova Göleti turizme kazandırılıyor

Eskipazar Belediye Başkanı Serkan Cıva, ilçenin önemli doğal değerlerinden biri olan Eğriova Göleti’nin turizm ve bölge ekonomisine kazandırılması amacıyla çeşitli projeler hazırladıklarını açıkladı.

Eğriova Göleti’nin Eskipazar’ın en güzel doğal güzelliklerinden biri olduğunu vurgulayan Başkan Cıva, bölgenin doğa turizmi açısından önemli bir potansiyele sahip olduğunu belirtti. Gölet çevresinde karavan parkı, sportif balıkçılık alanları ve off-road etkinlikleri gibi çalışmalar planladıklarını ifade eden Cıva, projelerin hayata geçirilmesiyle birlikte bölgenin daha fazla ziyaretçi çekmesini hedeflediklerini söyledi.

Başkan Cıva yaptığı açıklamada, “Eskipazar’ın en güzel doğal güzelliklerinden biri olan Eğriova Göleti ile ilgili önemli projelerimiz var. Bu eşsiz doğa alanını turizme ve bölge ekonomisine kazandırmak amacıyla karavan parkı, sportif balıkçılık alanları ve off-road etkinlikleri gibi çalışmalar planlıyoruz. Amacımız, Eğriova Göleti’ni doğa ve macera tutkunlarının uğrak noktalarından biri haline getirmek ve Eskipazar’ın turizm potansiyelini daha da güçlendirmektir” dedi.

Planlanan projelerin tamamlanmasıyla birlikte Eğriova Göleti’nin doğa, kamp ve macera turizmi açısından bölgenin önemli cazibe merkezlerinden biri haline gelmesi bekleniyor. Belediye yetkilileri, çalışmaların ilçenin ekonomik ve sosyal gelişimine de katkı sağlayacağını ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin