blank
Haber Merkezi tarafından
28 Şubat, 2025 15:48 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

MUSTAFA ÖZKAN: “CUMHURBAŞKANIMIZIN TEVECCÜHÜNE LAYIK OLACAĞIZ”

AK Parti MKYK Üyesi Mustafa Özkan, Karabük Birlik Medya’ya Açıklamalarda Bulundu

AK Parti’nin 8. Olağan Büyük Kongresi'nde Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) listesine giren Kardemir Ankara Temsilcisi Mustafa Özkan, Karabük Birlik Medya Temsilcisi Okan Küçük ile gerçekleştirdiği röportajda önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kendisine gösterdiği güveni büyük bir sorumluluk olarak gördüğünü belirten Özkan, “Bu bizim için büyük bir şereftir. Sayın Cumhurbaşkanımızın teveccühüne layık olmak adına gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

“Hem Partimiz İçin Hem Kardemir İçin Çalışmaya Devam Edeceğiz”

Göreve geldiği günden bu yana Kardemir için kritik süreçlerde aktif rol alan Mustafa Özkan, bundan sonraki süreçte de bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de hem AK Parti MKYK Üyesi olarak hem de Kardemir’in gelişimine katkı sağlamak adına çalışmalarına ara vermeden devam edeceğini vurguladı.

Mustafa Özkan, yeni görevinin getirdiği sorumluluğun bilincinde olduğunu belirterek şunları söyledi:

“Bundan sonraki süreçte Sayın Cumhurbaşkanımızın bize gösterdiği teveccühü boşa çıkarmamak adına hem AK Parti'deki görevimizde hem de Kardemir’e katkı sağlayacak projelerde yoğun bir çalışma temposu içinde olacağız. Ülkemizin ve Karabük’ün sanayi alanındaki gücünü artırmak için üzerimize düşen katkıyı vermeye  devam edeceğiz.”

Karabük ve Kardemir İçin Önemli Bir Gelişme

Özkan’ın MKYK listesine girmesi, Karabük açısından siyaset ve sanayi dünyasında güçlü bir temsil kazanılması açısından büyük önem taşıyor. AK Parti’nin karar mekanizmasında yer alacak olan Özkan’ın, KARDEMİR’in  gelişimine yönelik projelerin hayata geçirilmesinde önemli  katkılar sağlamaya devam etmesi  bekleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Haziran, 2025 10:16 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Emniyetten kumar denetimi: 4 iş yerine adli işlem, 22 kişiye 203 bin lira para cezası

Karabük İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri tarafından kent genelinde kumar oynanmasının önlenmesine yönelik gerçekleştirilen denetimlerde 4 iş yerinde kumar oynandığı tespit edildi. Söz konusu iş yerleri hakkında adli işlem başlatılırken, 22 kişiye toplam 203 bin 434 TL para cezası uygulandı.
Edinilen bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri tarafından son bir ayda kent merkezinde yapılan denetimlerde 4 iş yerinde yasa dışı kumar oynandığı belirlendi. Kumar oynanmasına yer ve imkân sağladığı gerekçesiyle 4 kişi hakkında adli tahkikat başlatılırken, kumar oynadıkları tespit edilen 22 kişiye 5326 sayılı Kabahatler Kanunu’nun 34. maddesi gereğince kişi başı 9 bin 247 TL olmak üzere toplam 203 bin 434 TL idari para cezası kesildi.
Denetimlerde masa üzerinde bulunan 4 bin 500 TL paraya el konulurken, yapılan aramalarda 1 adet ruhsatsız av tüfeği de ele geçirildi.
Emniyet Müdürlüğü, halkın huzurunu bozan ve vatandaşları mağdur eden yasa dışı faaliyetlerin önlenmesine yönelik çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceğini bildirdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin