MÜSİAD Karabük Şubesinden Ankara çıkartması - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
19 Temmuz, 2023 20:35 tarihinde yayınlandı
0
0

MÜSİAD Karabük Şubesinden Ankara çıkartması

MÜSİAD Karabük Şube Başkanı Cengiz Ünal ve beraberindeki şube yönetimi Ankara’da bir dizi ziyaretler gerçekleştirerek projeler hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Başkan Ünal beraberinde yönetim kurulu başkan yardımcıları ve üyeleri Suat Aksu, Şenol Kuru, Aydın Saray, Yusuf Duyku, Çelen Uygar As, Emre Yunus Akın, Mehmet Oğuz Baykan ve Gökhan Sabır ile ilk olarak Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Mehmet Ali Şahini ziyaret etti.
Başkan Ünal, Şahin’e yaptıkları çalışmalar ve Karabük ile ilgili projelerini anlatarak bilgiler verdi. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Şahin, Cengiz Ünal ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.
Heyet daha sonra 14 Mayıs seçimlerinde milletvekili seçilen AK Parti Karabük milletvekilleri Cem Şahin, Ali Keskinkılıç ve CHP Karabük Milletvekili Cevdet Akay ile bir araya geldi. Başkan Ünal, milletvekillerine hayırlı olsun dileklerini ileterek, şube çalışmaları ve ileriye dönük hayata geçirmeyi planladıkları projeler ve Karabük ilgili konularda karşılıklı bilgi alışverişinde bulundu.
Milletvekilleri nazik ziyaretlerinden dolayı duydukları memnuniyeti aktararak heyete teşekkür ettiler.
Ziyaret programı çerçevesinde MÜSİAD heyeti daha sonra SGK Sağlık Sigortası Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Okan Çetinkaya, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü Müdür Yardımcısı Muhammet Kamil Işık’ı ve Savunma Sanayii Başkanlığı Güvenlik ve Teçhizat Projeleri Daire Başkanı Bilkutay Yılmaz ile görüştü. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
boluda tatilcilerin donus yogunlugu kilometrelerce arac kuyrugu olustu jlIyUTRL
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Mart, 2026 20:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Bolu’da tatilcilerin dönüş yoğunluğu: Kilometrelerce araç kuyruğu oluştu

Ramazan Bayramı’nın son gününde İstanbul’a dönüş yapan tatilciler, TEM Otoyolu ve D-100 karayolunun Bolu geçişinde kilometrelerce araç kuyruğu oluşturdu.

Ramazan Bayramı tatilinin son gününde memleketlerinden veya tatil beldelerinden dönüşe geçen vatandaşlar, yollarda uzun araç kuyrukları oluşturdu. İstanbul ile Ankara arasında köprü görevi gören TEM Otoyolu ve D-100 karayolunun Bolu geçişinde araç yoğunluğu akşam saatlerinde en üst seviyeye çıktı. TEM Otoyolu’nda güçlükle ilerleyen trafik zaman zaman durma noktasına geldi. Kilometrelerce araç kuyruğunun oluştuğu Bolu geçişinde bayram trafiği havadan görüntülendi.

Bizi sosyal medyadan takip edin