Muhtarlar toplantısı Eflani’de yapıldı

Karabük Postası tarafından
09 Kasım, 2019 11:22 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

 

Vali Gürel, mahalle ve köy muhtarlarımızla bir araya gelerek taleplerini ve sorunlarını dinlediği Muhtarlar Toplantısını Eflani ilçemizde gerçekleştirdi.

Eflani Belediyesi Düğün Salonunda gerçekleşen toplantıya; Eflani Kaymakam Vekili Burak Öz, İl Emniyet Müdürü Sırrı Tuğ, İl Jandarma Komutanı Ali Sefa Yılmaz, Eflani Belediye Başkanı İbrahim Ertuğrul, kurum müdürlerimiz, Eflani İl Genel Meclis üyesi Ahmet Koç, ilçe protokolü ile Eflani ilçemizdeki mahalle ve köy muhtarları katıldı.

Yatırımcı kurum müdürleri tarafından ilçede ve köylerde yapılan, yapımı devam eden ve biten çalışmalar ile verilen hizmetler hakkında Vali Gürel ve muhtarlara bilgilerin verildiği toplantıda kürsüye gelerek bilgilendirmelerde bulunan kurum müdürlerimiz kendi kurumlarını ilgilendiren konularda mahalle ve köy muhtarlarımız sırayla söz alarak talep ve isteklerini bildirdiler.

Muhtarların tüm taleplerinin değerlendirileceğini ve sorunların çözümü noktasında gerekenin yapılacağını belirten Vali Gürel, sorunlar ve taleplerle ilgili olarak kurum müdürlerine söz vererek, onların da görüşlerini aldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Uyuşturucu operasyonunda 1 kişi tutuklandı

Karabük'te düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 1 kişi tutuklandı.

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Mayıs, 2025 21:38 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, uyuşturucu ticaretinin önlenmesine yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında operasyon düzenlendi. İl merkezinde gerçekleştirilen operasyonda, durumlarından şüphelenilen C.Y. ve E.D. isimli şüpheliler tespit edildi. Şahısların ikametlerinde yapılan aramalarda, peçeteye emdirilmiş halde 4 parça halinde toplam 7,12 gram sentetik kannabinoid (bonzai), 11 adet sentetik ecza (Lyrica), içerisinde AM2201 maddesi kalıntıları bulunan bir şişe, bir adet boş oksijenli su şişesi ve bir pompalı tüfek ele geçirildi.
Gözaltına alınan şüphelilerden C.Y. hakkında "Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Bulundurmak ve Kullanmak" (TCK 191) suçundan adli işlem başlatıldı. E.D. hakkında ise "Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti" (TCK 188), "Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Bulundurmak ve Kullanmak" (TCK 191) ile "6136 Sayılı Kanuna Muhalefet" suçlarından işlem yapıldı.
E.D., işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Karabük Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na gönderildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.