Karabük Muhtarlar Derneği Başkanı İbrahim Harmanbaşı ve yönetim kurulu üyeleri Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’yi makamında ziyaret etti.
Makamda gerçekleşen ziyarette Karabük Merkez Muhtarlar Derneği Başkanı Beşbinevler Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı İbrahim Harmanbaşı; “Değerli hocam, Merkez Mahalle Muhtarları Derneği olarak 27 Aralık’ta, 8. Olağan Genel Kurulumuzu gerçekleştirdik. Sizleri de davet ettik genel kurulumuza ancak Karabük’ün İstanbul’daki Feshane günleri nedeniyle katılamadığınızı biliyoruz. Biz Merkez Mahalle Muhtarları Derneği olarak Karabük’ümüze hizmet eden muhtarlarımızla iç içe çalışan yönetim kurumumuzla birlikte değerlendirme yaptık. Karabük’ümüze hizmet eden değerlere plaket takdimi gerçekleştirdik. Karabük’ü başta sizin Başkanlığınızda Muhtar arkadaşlarımızla birlikte Karabük’ün ufkunu değiştirecek daha iyi yaşanabilecek daha güzel kent olması için Karabük’e hizmet etmek Karabük insanına layık olduğunu düşünüyorum. Bizim insanımız kendisine hizmet edene her zaman baş tacı eder. Önümüzdeki günlerde mahallelerimizin eksikliklerini tamamlayarak yaşanabilir bir kent haline getirebilmek için büyük bir gayret sarf edeceğiz. Buda sizin başkanlığınızla olacak. Belediye olarak sizde bütün imkanları kullanıyorsunuz. Bu konuda şahsım, yönetim kurulum ve diğer muhtar arkadaşlarım adına da sizlere şükranlarımı arz ediyorum” dedi.
Başkan Vergili yeni seçilen Muhtarlar Derneği Başkan ve yönetim kurulunu tebrik ederek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Karabük’ün sorunlarını en iyi bilen ve takibini gerçekleştirenler mahalle muhtarlarıdır. Ben 27 Aralık’ta yapılan seçimde seçilen Başkana ve yönetim kurulu üyelerine başarı dileklerimi iletiyorum. Karabük Belediyesi olarak her türlü taleplerinizi karşılama noktasında yanınızda olduğumuzu bir kez daha ifade etmek istiyorum. Ziyaretiniz için hepinize teşekkür ediyorum” dedi.


Muhtarlar Derneğinden Başkan Vergili’ye Plaket
AK Parti heyeti Hıdırellez’de köy köy gezdi
Karabük’te AK Parti İl Başkanı Ferhat Salt, milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç, Hıdırellez dolayısıyla düzenlenen etkinliklere katılarak vatandaşlarla bir araya geldi.
Baharın müjdecisi ve bolluğun simgesi olarak kabul edilen Hıdırellez, bu yıl da Karabük’te köy etkinlikleriyle kutlandı. AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, AK Parti Karabük milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç, beraberindeki teşkilat mensuplarıyla birlikte il genelindeki çeşitli köylerde düzenlenen Hıdırellez programlarına katıldı.
Anadolu inancına göre darda kalanların imdadına yetişen Hızır ile denizlerin hakimi olduğuna inanılan İlyas peygamberin yeryüzünde buluştukları gün olarak kabul edilen Hıdırellez’de, AK Parti heyeti birlik, beraberlik ve dayanışma mesajları verdi.
Heyet, Karabük merkeze bağlı Acıöz ve Başköy köyü ile Safranbolu ilçesine bağlı Karıt, Tokatlı, Toprakcuma ve Karapınar, Eskipazar’a bağlı Doğancılar, Eflani ilçesine bağlı Güngören ve Ulugeçit köylerinde vatandaşlarla bir araya geldi.
Etkinliklerde vatandaşlarla sohbet eden AK Parti heyeti, Hıdırellez’in Anadolu’nun köklü kültürel miraslarından biri olduğuna dikkat çekti. Ziyaretlere AK Parti Karabük İl Kadın Kolları Başkanı Hülya Uluçay ve teşkilat üyeleri de eşlik etti.

