Muharrem Asker Hedeflerini Açıkladı

Karabük Postası tarafından
02 Ocak, 2015 15:41 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Hafta sonu gerçekleşecek olan MHP Safranbolu İlçe Kongresinde Başkanlığa aday olan Muharrem Asker, hedeflerinin genel seçimde başarı sağlayarak yerel seçimlerde Belediye Başkanlığını kazanmak olduğunu söyledi. 4 Ocak Pazar günü gerçekleşecek olan kongrenin mağlubu olmayacağını tek galibin MHP olacağını belirten Asker, “ Yapacağımız kongremizde bir başkan seçilecek. Benim hedeflerimden bir tanesi de önümüzde genel seçim var ve partimizin belediye başkanlığı seçiminde aldığı 8 bin 136 oyu genel seçimlerde daha yüskseklere çıkartmayı hedfliyoruz. Allah’ın izniyle ilçe başkanı seçildiğimde Safranbolu’da gezmedik ayak basmadık yer bırkamayacağım. Eğer öbür arkadaşımız kazanırsa da onun yanında da oluruz.Ondan da hiçkimsenin şüphesi olur. Ülkücü delegenin teveccühü kimi isterse benim için fark etmiyor. Ben ülkücüyüm. Delegeye güveniyorum. Allah nasip ederse beni seçip ilçe başkanı olursam kimseyi mahçup etmeyeceğim. Öncelikle hedefimiz MHP İl başkanlığının verdiği emirleri doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürürüz. Gerek Ovacık gerekse Karabük Belediye başkanlarımız biribirinde değerli. Önümüzde genel seçimleri başarı ile geçersek, başarılı bir belediye başkanı adayı ile 2019 seçimlerini kazanmayı hedefliyoruz. Bizim için öncelikle Safranbolu. Partimizin ilçemizin tespit edeceği iyi bir adayla Safranbolu’yu da kazanacağımıza inanıyoruz. Delegeden ricam, bu davayı kim iyi temsil edecekse ona teveccüh göstermelerini rica ediyoruz. Muharrem Asker veya Muharrem Kaba mağlup olmayacak, tek galip MHP olacaktır. Ben kazanırsam diğer arkadaşımın benim yanımda olacağını, o kazanırsa da ben onun yanında olacağım. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Soğuğa aldırış etmedi, soyunup karda yüzdü

Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Şubat, 2025 16:52 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Kastamonu’nun Çatalzeytin ilçesinde yaşayan bir vatandaş, soğuğa aldırış etmeden soyunarak kalınlığı yaklaşık 1,5 metreye ulaşan karda yüzmeye çalıştı.
Kastamonu’nun Çatalzeytin ilçesinde esnaflık yapan 53 yaşındaki Kadir Karadağlı, Çelebiler Mahallesi’ndeki meskeninin önünde üzerindeki elbiseleri çıkartarak yer yer 1 metreye ulaşan karın içerisine atladı. Buz üzere havaya aldırmadan kar yığının ortasına atlayan Karadağlı, denizde yüzercesine karın içinde yüzmeye çalıştı. Karadağlı’nın kar yığınına atladığı ve yüzdüğü anlar cep telefonu ile görüntülendi. Bir müddet kar yığınının içerisinde yüzmeye çalışan Karadağlı, her yıl karda yüzdüğünü ve üşümediğini söyledi.
Kar yağışının sevincini bu halde yaşadığını söz eden Karadağ, "Bu sene çok hoş kar yağdı, her yer bembeyaz. Tabiatla iç içe yaşıyoruz. Kar yağmasının sevincini paylaşmak için gördüğünüz üzere, kara atladım. Ben bunu her sene yapıyorum. Geçen sene kar olmadığı için yüzemedim" dedi.

Cevap Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.