Karabük Postası tarafından
12 Haziran, 2014 06:46 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Mugada’da Yol Çalışması Tamamlanıyor

BARTIN İl Özel İdaresi ile Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü’nün ortaklaşa yürüttüğü Mugada Sahilinde yapımı devam eden yol çalışmalarında sona yaklaşıldı. Bartın İl Özel İdaresi ile Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü’nün ortaklaşa yürüttüğü Mugada Sahilinde 400 metresi beton-parke, 600 metresi asfalt kaplama olarak yapılması planlanan 1 kilometrelik yol projesinde asfalt çalışmaları tamamlanırken, beton-parke çalışmaları ise devam ediyor. Bartın eski Valisi Ali Çınar’ın ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim Kayış’ın Mugada sahil bölgesini incelemeleri esnasında vermiş olduğu talimat doğrultusunda İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ile Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından başlatılan Mugada sahilinde 400 metresi beton-parke, 600 metresi 1. kat asfalt kaplama olarak yapılması planlanan 1 kilometrelik yol projesi hayata geçirildi. Çalışmalarla ilgili İl Özel İdaresi’nden yapılan açıklamada, “Yapımına başlanan yolda öncelikle asfalt kısmı tamamlandı. Altyapı ve dolgu çalışmaları tamamlanan kısmının da beton-parke çalışmaları yapılıyor. Yol ve denizi birleştiren bu projeyi kısa sürede hayata geçirerek, hizmete sunacağız” denildi.
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Kasım, 2025 04:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Kastamonu’da ‘huzur’ uygulamasında 2 bin 888 kişi sorgulandı

Kastamonu’da İl Emniyet Müdürlüğü takımlarınca gerçekleştirilen eş vakitli huzur uygulamasında 2 bin 888 kişi sorgulandı ve 54 iş yeri denetlendi.
Kastamonu Vilayet Emniyet Müdürlüğüne bağlı 37 takım, 174 çalışanın iştirakiyle, eş vakitli olarak 14 farklı noktada "Kastamonu Huzur" uygulaması gerçekleştirildi. Vilayet merkezinde düzenlenen kontrollerde 2 bin 888 şahıs, 54 umuma açık işyeri ile 789 araç ve şoförü denetlendi.
Yapılan kontrollerde 1 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet av tüfeği, 1 adet kurusıkı tabanca ele geçirildi. Ayrıyeten arama kaydı bulunan 2 kuşkulu de yakalandı. "Kastamonu Huzur" uygulaması öncesince gruplarla bir ortaya gelen Kastamonu Vilayet Emniyet Müdürü Tamer Taş, oluşturdukları 37 grup ve 174 işçi ile kontrol gerçekleştirdiklerini söyledi.
Kastamonu Emniyet Müdürlüğü olarak şu ana kadar tesis edilen inanç hissinin devamı, halkın huzur ve itimadı için uygulamayı başlatacaklarını belirten Taş, "Trafik güvenliği, terörle gayret, narkotik cürümlerle uğraş ve aranan şahısların yakalanması için topyekun ve bütün gücümüzle bir uygulama başlatacağız. Bu uygulamada maksadımız halkın huzuru, devlete olan itimadı ve şu ana kadar tesis edilmiş olan itimat hissinin sürekliliğini sağlamaktır. Emelimiz cürmü işlenmeden önlemek" biçiminde konuştu.
Taş, takımlardan uygulama esnasında kendi güvenliklerini azami ölçüde sağlamalarını isteyerek, "Sizlere muvaffakiyetler diliyorum. Allah’a emanet olun. Allah ayağınıza taş değdirmesin" diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin