MUGADA Sahilinde Temizlik Seferberliği - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
20 Ağustos, 2015 07:33 tarihinde yayınlandı
0
0

MUGADA Sahilinde Temizlik Seferberliği

BARTIN İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim Kayış, tatilcilerin yoğun şekilde kullandığı Mugada sahilindeki kirliliğin giderilmesi için adeta seferberlik ilan ettiklerini açıkladı.
Bartın İl Özel İdaresi tarafından Arıönü köyü Mugada sahilinde temizlik çalışması yapıldı. Sahilin temizliği için seferberlik başlattıklarını söyleyen Bartın İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim Kayış, “Kurumumuzun kıt kaynakları ile kamunun kullanımına açılan sahilde yol düzenlemeleri, soyunma kabini ve Wc ler yapıldı,ancak doğal güzelliği ve plajı ile yoğun ilgi gören sahilin turistlerce gelişigüzel kullanımı, ortam kirlenmesine neden olmakta dolayısıyla insan sağlığını da etkilemektedir. Kurumumuzun çalışanları tarafından yaklaşık 10 kişilik ekiple tüm sahilde el değmedik yer kalmadı. Bundan sonra umut ediyoruz ki sahillere daha duyarlı turistlerin gelmesi ve çevreye, insana ve zarar vermeden eğlenmesi, unutmayalım ki insanın bıraktığı çöpü insan toplamakta, sloganımız her yer evimiz olsun düşüncesiyle yinede hizmetlerimiz devam edecektir.”

Bizi sosyal medyadan takip edin
spor yaparken fenalasan hemsire hayatini kaybetti ZpOyJGRl
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Mart, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Spor yaparken fenalaşan hemşire hayatını kaybetti

Zonguldak’ta bir salonda spor yaptığı esnada fenalaşarak hastaneye kaldırılan hemşire, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Edinilen bilgiye göre, olay akşam saatlerinde Bahçelievler Mahallesi’ndeki bir spor salonunda yaşandı. Türk Kızılay Zonguldak Şubesi’nde görev yapan hemşire Eda Kerim Tekin (47), spor salonunda antrenman yaptığı esnada rahatsızlandı. Fenalaşan Tekin için salona çağrılan sağlık ekipleri, hemşireye ilk müdahaleyi yaptı. Ambulansla Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılan Tekin, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Eda Kerim Tekin’in 21 yıldır Kızılay’da görev yaptığı öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin