Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Eylül, 2023 12:36 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Motosikletli kurye vefattan döndü, 4 metrelik çukura uçtu

Bolu’da D-100 karayolunda bir motosikletli kurye, yan yolda menfez çalışması için açılan 4 metrelik çukura uçarak yaralandı.
Kaza, D-100 karayolunun yan yolunda Borazanlar Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, D-100 karayolunda menfez çalışmasının yapıldığı bölgeye motosikletli kurye Mücahit Ö. 14 ABM 858 plakalı motosikletiyle girdi. Yol çalışması yapıldığına dair ihtar tabelalarına aldırış etmeden çalışmanın yapıldığı bölgede seyreden motosikletli kurye, menfez çalışması için açılan 4 metrelik çukura uçtu. Kazada kurye Mücahit Ö. yaralandı. Etraftakilerin ihbarı üzerine bölgeye sıhhat, polis ve itfaiye grupları sevk edildi. 4 metrelik menfez çukurundan kendi imkanlarıyla çıkan Mücahit Ö. ambulansta sıhhat gruplarınca tedavi altına alındı. Olay yerinde birinci müdahalesi yapılan kurye, hastaneye sevk edildi.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Haziran, 2025 20:37 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Çaycuma’da ilk kez yapılacak olan YKS sınavı için toplandılar

Çaycuma’da 2025 yılında birinci sefer gerçekleştirilecek olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesi hazırlıklar sürat kazandı. İmtihanın inançlı, nizamlı ve sağlıklı bir ortamda gerçekleştirilmesi emeliyle, "YKS Sınav Koordinasyon Kurulu Toplantısı" Çaycuma Kaymakamı Adem Kaya başkanlığında yapıldı.
Toplantıda, imtihan öncesi, sırası ve sonrasına ait alınması gereken güvenlik, ulaşım, sıhhat ve tertip önlemleri ayrıntılı biçimde ele alındı. Bilhassa imtihan merkezlerinin nizamı, trafik akışının sağlanması, acil durum planları ve engelli adaylara yönelik özel düzenlemeler gündemde yer aldı.
İlçede birinci defa yapılacak imtihanın sıkıntısız biçimde tamamlanması için kurumlar ortası uyumun büyük değer taşıdığı vurgulandı. Toplantıya, imtihanla ilgili vazife alacak kurum amirleri, güvenlik güçleri ve mahallî yöneticiler katıldı.
Kaymakam Adem Kaya, imtihanın ilçede birinci sefer yapılacak olmasının büyük bir sorumluluk olduğunu belirterek, "Öğrencilerimizin imtihan sürecini en sağlıklı formda geçirmeleri için tüm önlemleri alıyoruz. Bu süreci, tüm kurumlarımızla iş birliği içinde yürüteceğiz" tabirlerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin