karabuk
İmsak 05:57
Güneş 07:22
Öğle 13:08
İkindi 16:11
Akşam 18:43
Yatsı 20:02
İftara kalan son --:--
Namaz Vakitleri
Karabük Postası tarafından
12 Aralık, 2022 10:13 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Motosiklet Yayaya Çarptı

Karabük'te seyir halindeki motosikletin yolun karşısına geçmeye çalışan yayaya çarpması sonucu 2 kişi yaralandı. Kaza, Zonguldak Caddesi'nde meydana geldi. M.B. idaresindeki 78 AAG 707 plakalı motosiklet yaya geçidinden yolun karşısına geçmeye çalışan Ö.A.'ya çarptı. Kazada yaya ve motosiklet sürücüsü yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken kaza ile ilgili inceleme başlatıldı. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
kastamonuda unlu mamullerde gramaj ve hijyen kontrolu yapildi 1QS3tbL5
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Şubat, 2026 12:07 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Kastamonu’da unlu mamullerde gramaj ve hijyen kontrolü yapıldı

Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde zabıta ekiplerince Ramazan ayı sebebiyle unlu mamullerde gramaj ve hijyen kontrolü yapıldı.
Taşköprü Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ramazan ayı dolayısıyla ilçede faaliyet gösteren fırın ve unlu mamul üretimi yapan işletmelere yönelik kapsamlı denetim gerçekleştirdi. Vatandaşların güvenli ve sağlıklı gıdaya ulaşmasını sağlamak amacıyla yapılan kontrollerde, özellikle Ramazan pidesi üretimi mercek altına alındı.
Denetimlerde pidelerin gramaj uygunluğu hassas terazilerle ölçülürken, üretim alanlarının hijyen şartları da ayrıntılı şekilde incelendi. İşletmelerin ilgili mevzuata uygun üretim yapıp yapmadığı kontrol edilirken, gerekli bilgilendirme ve uyarılar da yapıldı.
Taşköprü Belediye Zabıta Müdürü Hüseyin Mola, halk sağlığının korunmasının öncelikli görevleri olduğunu vurgulayarak, Ramazan ayı boyunca ve sonrasında da denetimlerin aralıksız devam edeceğini belirtti.

Bizi sosyal medyadan takip edin