Kastamonu‘nun Taşköprü ilçesinde meydana gelen motosiklet kazasında ağır yaralan gencin hayati tehlikesi devam ediyor.
Kaza, dün Taşköprü-Kastamonu karayolu Bahçelievler Mahallesi Kervansaray Yurdu mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, M.I., Y.D. ve Tunahan Demir isimli üç gencin bindiği motosiklet, yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda kayarak metrelerce sürüklendi. Motosikletten yola savrulan 3 genç yaralandı. Taşköprü Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan durumu ağır olan 18 yaşındaki Tunahan Demir, ilk müdahalesinin ardından Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.
Ameliyata alınan T.D., entübe edilerek cerrahi yoğun bakıma alındı. Demir’in durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. (İHA)


0
Motosiklet kazasında ağır yaralanan gencin hayati tehlikesi sürüyor
0
“Ailemle Ormanlar İçin El Ele” doğa yürüyüşü düzenlenecek
Safranbolu ilçesinde, 2025–2035 Aile ve Nüfus 10 Yılı etkinlikleri kapsamında “Ailemle Ormanlar İçin El Ele” doğa yürüyüşü düzenlenecek.
Aile bağlarını güçlendirmek ve çevre bilincini artırmak amacıyla gerçekleştirilecek etkinlik, 17 Mayıs 2026 Pazar günü saat 11.00’de başlayacak. Yürüyüş, Sarıçiçek Köprücek Mevkii’nden başlayıp Sarıçiçek Göleti’nde sona erecek.
Doğayla iç içe gerçekleştirilecek etkinlikte vatandaşlar aileleriyle birlikte yürüyüş yaparak hem sağlıklı yaşamın önemine dikkat çekecek hem de ormanların korunmasına yönelik farkındalık oluşturacak.
Yetkililer, “Geleceğimiz için el ele, ormanlarımız için omuz omuza” sloganıyla düzenlenecek etkinliğe tüm vatandaşları davet etti.

