Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Kasım, 2024 04:37 tarihinde yayınlandı
0

Motosiklet ile hafif ticari araç çarpıştı: 1 yaralı

Bolu’da Yedigöller Milli Parkı yolunda hafif ticari araç ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı.

Kaza, Yedigöller Milli Parkı yolu üzerinde Yukarısoku Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Yedigöller istikametine seyreden Hakan K. yönetimindeki 24 EU 420 plakalı hafif ticari araç ile karşı istikametten gelen Sezgin Ö.’nün kullandığı 14 ABD 348 plakalı motosiklet çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü Sezgin Ö. ve yanında bulunan arkadaşı motosikletin üzerinden yola savruldu. Bölgeden geçen diğer sürücüler tarafından durum 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirildi. İlk müdahaleyi vatandaşların yaptığı Sezgin Ö. ambulans ile Bolu İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılırken yanında bulunan arkadaşı kazadan yara almadan kurtuldu.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
ineboluda ciftcilere 124 bin adet sebze fidesi dagitildi OMEgwlCE
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Mayıs, 2026 00:22 tarihinde yayınlandı
0
0

İnebolu’da çiftçilere 124 bin adet sebze fidesi dağıtıldı

Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde çiftçilere 124 bin 880 adet sebze fidesi dağıtıldı.

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yürütülen “Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi” çerçevesinde İnebolu ilçesinde çiftçilere 70 bin 350 adet domates, 45 bin 570 adet biber, 8 bin 960 adet salatalık olmak üzere toplam 124 bin 880 adet fide dağıtıldı.

İnebolu İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü yerleşkesinde düzenlenen fide dağıtım törenine İnebolu Kaymakamı Necdet Uçar, İl Tarım ve Orman Müdürü Ahmet Kılıç ile çiftçiler katıldı.

Törende konuşan Kaymakam Uçar, 2026 yılı itibarıyla ilçede bin 473 çiftçinin Çiftçi Kayıt Sistemine dahil olduğunu ve fındık üretimi, örtü altı sebzecilik, arıcılık ve hayvancılık alanlarında ilçenin güçlü bir üretim kapasitesine sahip olduğunu vurguladı. Devletin tüm kurumlarının üreticilere verdiği desteklerin artarak sürdüğünü belirten Uçar, 2025 yılında çiftçilere 16,5 milyon TL destekleme ödemesi yapıldığını ve farklı projeler kapsamında binlerce fide ve sera desteği sağlandığını kaydetti.

Bizi sosyal medyadan takip edin