Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
27 Temmuz, 2016 14:47 tarihinde yayınlandı
0

Misak-ı Milli’de Nöbete Devam

 

15 Temmuz sürecinin ardından Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı ile başlayan Demokrasi Nöbeti tüm yurtta olduğu gibi Safranbolu’da da devam ediyor.

26 Temmuz Salı akşamı da devam eden nöbete kılınan yatsı namazının ardından kısa bir açıklama yapan Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy; “Tüm Türkiye’de olduğu gibi halkımızın FETÖ terör örgütü tarafından geleceğimize, demokrasimize yapılan alçakça saldırısına tepkileri devam etmekte” dedi.

Aksoy şöyle devam etti; “ Bizlerde Safranbolu halkı olarak saat 21.00 civarı Misak-ı Milli Meydanında toplanmaya başlıyor, daha sonra yatsı namazını hep birlikte eda edip sonrasında sabah namazına kadar nöbet tutmaya devam ediyoruz. Vatandaşlarımız, Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatlarını yerine getirmeye devam ediyor. Yine burada her görüşten insanımız bulunmakta. Burada ortak bir görüş hâkim. Burada herkes demokrasimizi ve vatanımız koruma amacında. Safranbolu belediyesi olarak bizlerde halkımızın daha verimli zaman geçirmeleri için hizmet vermeye devam ediyoruz. Öğrek verecek olursak, burada çay ikramlarımız, gece 24.00’dan sonra bazen sıcak bir çorba, bazen yemek ikramlarımız ile halkımıza destek vermeye devam ediyoruz. Yine bunun yanında kahramanlık türkülerinin seslendirildiği mini konserler düzenliyoruz. Bu akşamda yerel sanatçımız Ömer Günday bir konser verecek. Çeşitli bilim ve ilim adamları Safranbolu’muzu ziyaret edecekler ve Safranbolulu vatandaşlarımız ile sohbetler yapacaklar. Bunun yanı sıra önümüzdeki günlerde Düzce Belediyesi Mehteran Takımı burada bir konser verecek. Kısaca Safranbolu 15 Temmuzdan beri dimdik ayakta ve Demokrasi Nöbetine hiçbir ayrım yapmadan, kardeşlik duyguları içerisinde devam ediyor. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ikinci bir emrine kadar nöbete devam edecek” dedi.

Konuşmanın ardından Yerel Sanatçı Ömer Günday, halkın duygularını anlatan kahramanlık türkülerini seslendirirken, özellikle Çanakkale Türküsü meydanı dolduran Safranbolulular tarafından hep bir ağıdan söylendi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
milletvekili sahin en buyuk gucumuz kardesligimiz ve meseleleri suhuletle cozebilme irademizdir bTrrrX4L
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Mayıs, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Milletvekili Şahin: “En büyük gücümüz kardeşliğimiz ve meseleleri suhuletle çözebilme irademizdir”

AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Cem Şahin, AK Parti’nin 25 yıllık siyasi başarısının temelinde birlik, beraberlik, tevazu ve vatandaşla kurulan güçlü bağın bulunduğunu söyledi.

Parti teşkilatlarına yönelik değerlendirmelerde bulunan Şahin, AK Parti’nin kuruluşundan bu yana milletle iç içe bir siyaset anlayışı benimsediğini belirterek, vatandaşlarla kurulan samimi ilişkinin partinin en önemli gücü olduğunu ifade etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde teşkilatların her zaman vatandaşın yanında olduğunu vurgulayan Şahin, “Bu 25 yıllık süreç içerisinde halkımızın bize yönelik ortaya koymuş olduğu teveccüh açısından sarsılmaz sırrın şu olduğu kanaatindeyim; vatandaşımıza başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere teşkilatlarımızla birlikte kapımızı sürekli açık tuttuk” dedi.

Hiç kimseye kibirle yaklaşmadıklarını ve tevazu anlayışıyla hareket etmeye gayret ettiklerini belirten Şahin, teşkilat yapısındaki dayanışmanın önemine dikkat çekti.

Muhalefet partilerinde yaşanan iç tartışmalara da değinen Şahin, “Aramızdaki uhuvveti koruduk. Muhalefetin bugün içerisine düştüğü tabloya baktığımızda, bizim en büyük gücümüzün muhabbetimiz, kardeşliğimiz ve meseleleri suhuletle çözebilme irademiz olduğunu görüyoruz” ifadelerini kullandı.

AK Parti teşkilatlarının en zorlu dönemlerde dahi çalışmalarını aksatmadan sürdürdüğünü kaydeden Şahin, il ve ilçe danışma toplantılarının yanı sıra büyükşehirlerde mahalle danışma toplantılarının da düzenli olarak gerçekleştirildiğini söyledi.

Şahin, teşkilatların başarısının temelinde manevi motivasyonun bulunduğunu belirterek, “Sarsılmaz sırrımızın bu manevi motivasyon olduğunu düşünüyorum. Hele hele Karabük’te şimdiye kadar ortaya koyduğumuz başarıların en büyük pay sahibinin de bu anlayış olduğu kanaatindeyim” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin