Karabük’te anaokulu öğrencileri “Onlarında Bir Yuvası Olsun” projesi kapsamında sokakta kalan kedilerin soğuk havalarda sıcak bir yuvaya kavuşması için yaptıkları kedi kulübelerini hayvan barınağı ve bakımevine teslim ettiler.
Karabük Üniversitesi Demir Çocuk Anaokulu öğrencileri kış aylarına girilmesinin ardından patili dostlarını unutmadı. Minik öğrenciler “Onlarında Bir Yuvası Olsun” projesi kapsamında birbirinden güzel kedi kulübeleri yaptılar. Farklı isimlerin verildiği evler kedi yoğunluğunun fazla olduğu yerlere dağıtılmak üzere Karabük Belediyesi Hayvan Barınağı ve Bakımevi personeline teslim edildi. Kendileri küçük yürekleri büyük öğrencilerin bu örnek davranışı hayvan severler tarafından takdirle karşılandı.


0
Minik eller sayesinde patili dostlar sıcak yuvalara kavuşacak
0
0
Bolu’da 2 katlı evin banyosunda çıkan yangın söndürüldü
Bolu’da Sağlık Mahallesi’nde 2 katlı bir evin banyo kısmında çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.
Yangın, Sağlık Mahallesi Yiğit Sokak üzerinde bulunan 2 katlı müstakil evde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, evin 2.katında bulunan banyoda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Çıkan yangını fark eden komşular evdeki vatandaşların tahliyesine yardım ederek durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri tarafından çıkan yangın söndürüldü. Soğutma çalışması yapıldı. Evde dumanların arasından çıkan bir vatandaş ise ambulansta tedbir amaçlı sağlık kontrolü yapıldı.


