Reklam
Reklam
66e2a676a8937 jpg
Ramazan Öztürk Avatarı
Ramazan Öztürk tarafından
12 Eylül, 2024 11:29 tarihinde yayınlandı
0

Milli Tekvandocu Ali Can Özcan’a Coşkulu Karşılama

Paris 2024 Paralimpik Oyunları’nda erkekler K44 58 kiloda gümüş madalya kazanan milli tekvandocu Ali Can Özcan, memleketi Karabük’te coşkuyla karşılandı. 5000 Evler Çok Amaçlı Spor Kompleksi’nde Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven ve sporcular tarafından karşılanan Özcan, tebrikleri kabul etti.

Milli sporcu, yaptığı konuşmada karşılamadan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bu kadar seven insanı gördüğüm için inanılmaz keyif aldım” dedi. Özcan, “Destekleyen bu kadar insanın olması, aslında bana güç veren şeymiş. Bunu burada kanıtlamış olduk. İnanılmaz keyif verici bir şey” ifadelerini kullandı.

Özcan, “Önümde 2025’te eylül ayında bir dünya şampiyonası var. Tabii ki oraya yine altın madalya almak için gideceğim. 2028, 2032 ve 2036’da olimpiyatlara katılıp altın madalya almak istiyoruz” diye konuştu.

Paris 2024 Paralimpik Oyunları’na sadece bir madalya almaya gitmediğini belirten Özcan, şunları ekledi: “Ben oraya altın madalya almaya gitmiştim ve aylar öncesinde kendi konuşmamı prova etmiştim. Yazmıştım ve ezberlemiştim. O an çok duygusal şeyler yaşadım ve konuşamadım, sadece ağlamakla yetindim. Herkesten gerçekten özür dilerim. İnşallah 2028’de bunu altına çevirip, burada düğün havasında kutlayacağız.”

Özcan, karşılamada genç sporcularla bol bol fotoğraf çektirdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tas ocaginda dinamit patlatilmasi sirasinda 4 isci yaralandi 5iZPuabW
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Mayıs, 2026 00:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Taş ocağında dinamit patlatılması sırasında 4 işçi yaralandı

Zonguldak’ın Alaplı ilçesine bağlı Aydınyayla çevresinde faaliyet gösteren bir taş ocağında dinamit patlatılması sırasında 4 işçi yaralandı.

Olay, saat 13.00 sıralarında Alaplı Aydınyayla kırsalında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, taş ocağında kontrollü dinamit patlatması gerçekleştirildiği sırada çevreye savrulan kaya parçaları bazı işçilere isabet etti. Diğer işçilerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralanan E.T., F.G., E.D. ve E.B., olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Alaplı ve Ereğli Devlet Hastanelerine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Jandarma ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemleri alırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin