Reklam
Reklam
66e2a676a8937 jpg
Ramazan Öztürk Avatarı
Ramazan Öztürk tarafından
12 Eylül, 2024 11:29 tarihinde yayınlandı
0

Milli Tekvandocu Ali Can Özcan’a Coşkulu Karşılama

Paris 2024 Paralimpik Oyunları’nda erkekler K44 58 kiloda gümüş madalya kazanan milli tekvandocu Ali Can Özcan, memleketi Karabük’te coşkuyla karşılandı. 5000 Evler Çok Amaçlı Spor Kompleksi’nde Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven ve sporcular tarafından karşılanan Özcan, tebrikleri kabul etti.

Milli sporcu, yaptığı konuşmada karşılamadan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bu kadar seven insanı gördüğüm için inanılmaz keyif aldım” dedi. Özcan, “Destekleyen bu kadar insanın olması, aslında bana güç veren şeymiş. Bunu burada kanıtlamış olduk. İnanılmaz keyif verici bir şey” ifadelerini kullandı.

Özcan, “Önümde 2025’te eylül ayında bir dünya şampiyonası var. Tabii ki oraya yine altın madalya almak için gideceğim. 2028, 2032 ve 2036’da olimpiyatlara katılıp altın madalya almak istiyoruz” diye konuştu.

Paris 2024 Paralimpik Oyunları’na sadece bir madalya almaya gitmediğini belirten Özcan, şunları ekledi: “Ben oraya altın madalya almaya gitmiştim ve aylar öncesinde kendi konuşmamı prova etmiştim. Yazmıştım ve ezberlemiştim. O an çok duygusal şeyler yaşadım ve konuşamadım, sadece ağlamakla yetindim. Herkesten gerçekten özür dilerim. İnşallah 2028’de bunu altına çevirip, burada düğün havasında kutlayacağız.”

Özcan, karşılamada genç sporcularla bol bol fotoğraf çektirdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
fabrikada elektrik faciasinda olen isci mesai arkadaslarinin omzunda son yolculuguna ugurlandi EpNxdW4X
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Haziran, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Fabrikada elektrik faciasında ölen işçi, mesai arkadaşlarının omzunda son yolculuğuna uğurlandı

Samsun’un Tekkeköy ilçesindeki Yeşilyurt Demir Çelik Fabrikası’nda meydana gelen ve 3 işçinin hayatını kaybettiği elektrik faciasında hayatını kaybeden işçilerden 2 çocuk babası Naci Gezer (46), mesai arkadaşlarının omzunda son yolculuğuna uğurlandı.

Dün saat 21.40’ta Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Mahallesi Sakarya Caddesi üzerinde bulunan fabrikanın çelikhane tesisinde meydana gelen olayda atık suların toplandığı kuyu içerisinde arızalanan su pompasını onarmak için çalışma yapan Naci Gezer, Mustafa İnanç (50) ve Yunus Çekiç (47) ile birlikte yüksek gerilim akımına kapılarak hayatını kaybetmişti.

Hayatını kaybeden işçilerden Naci Gezer’in cenazesi, Adli Tıptan alındıktan sonra İlkadım ilçesi Adalet Mahalle’sindeki Hz. Ömer Camii’ne getirildi. Gezer’in cenazesi burada alınan helalliğin ardından öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından mesai arkadaşları ve akrabalarının omzunda defnedileceği Derecik Aile Mezarlığı’na götürecek cenaze aracına taşındı.

3 kişinin hayatını kaybettiği olayda Mustafa İnanç Kavak Kayabaşı Mahallesi’nde ve Yunus Çekiç ise memleketleri Çarşamba Allı Mahallesi’nde ikindi namazını müteakip defnedilecek.

Gezer’in cenazesine Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, iş adamları Adnan Ölmez ve Ahmet Şenocak, fabrika çalışanları, akrabaları ve sevenleri katıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin