Milli İrade Platormu’ndan ABD kongresine ’Netenyahu’ tepkisi - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
milli irade platormundan abd kongresine netenyahu tepkisi tI1C7grG jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Temmuz, 2024 04:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Milli İrade Platormu’ndan ABD kongresine ’Netenyahu’ tepkisi

Karabük Milli İrade Platformu, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun, ABD Kongresinde senatörlerce ayakta alkışlanmasına tepki gösterdi.

Platform adına konuşan Memur-Sen Karabük Şube Başkanı Zeki Öz, “Gazze’deki soykırım insanlık tarihine kara bir leke olarak kazanırken ABD, İsrail Başbakanı soykırımcı, savaş suçlusu Netenyahu’yu ülkesine davet etmiş, ABD parlamentosunda konuşma imkanı sunmuştur. Netanyahu’nun Gazze’deki vahşeti alay edercesine kurduğu hakikat dışı cümleler ABD’li Parlamenterler tarafından sık sık çoğunlukla da ayakta alkışlanmıştır. ABD parlamentosu tıpkı Hitler Almanyasının Reichstag’ı gibi yüzyıllar boyunca havzalardan silinmeyecek bir utanç fotoğrafı vermiştir” dedi.

“ABD’nin ‘demokrasi’ ve ‘özgürlük’ maskesi bu korkunç fotoğrafla bir kez daha düşmüştür” diyen Öz, “Parlamentodaki alkışlar hiç şüphe yok ki batının soykırımcı karakterine bir yüceltme olduğu kadar, batılı değerlerinde cenaze törenidir. İsrail’in Gazze’de aylardır sürdürdüğü vahşetin ana sorumlusunu ağırlayan ve destekleyen ABD kongresini bu eyleminden ötürü şiddetle kınıyoruz” ifadelerine yer verdi.

Öz, “Parlamento içinde tek başına direnen Rashida Tlaib’e ve parlamento dışındaki eylemcilere dayanışma mesajlarımızı ve selamlarımızı iletiyoruz. Filistin ve Gazze yalnız değildir herkes sırtını dönse de Türkiye, Filistin mücadelesine her şart altında destek vermeyi sürdürecektir. Milli İrade Platformu olarak zulmü alkışlayanlara karşı mazlumunu savunmayı sürdüreceğiz” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunda kayaliklardan dusen sahis yaralandi liD5lS4D
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Nisan, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsun’da kayalıklardan düşen şahıs yaralandı

Samsun’un Atakum ilçesinde kayalıklardan düşerek yaralanan şahıs, ekiplerin çalışmaları sonucu kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre, Atakum ilçesinde kayalıklardan düşen vatandaşı gören çevredeki vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine AFAD, jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Bölgeye ulaşan ekipler tarafından yürütülen koordineli ve titiz çalışma sonucu bulunduğu yerden çıkartılan vatandaş, sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin