blank
Ramazan Öztürk tarafından
05 Aralık, 2024 15:29 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Milli Eğitim Müdürü Öğretmenler ile Bir Araya Geldi

Karabük İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, "Öğretmen Buluşmaları" çerçevesinde öğretmenlerle bir araya gelerek Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli, Mesleki Eğitim Politikası ve Eğitim Kenti Karabük Projesi üzerine değerlendirmelerde bulundu.

Safranbolu Yazıköy İlkokulu'nda gerçekleşen toplantıya Safranbolu İlçe Milli Eğitim Müdürü Şevket Küçükzoroğlu ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Adnan Cansız da eşlik etti.

Toplantıda konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, Karabük'teki eğitim camiasının üstlendiği sorumlulukları başarıyla yerine getirdiğini belirterek, öğretmenlere teşekkür etti. Akbaş, Bakanlık ve Valilik tarafından yürütülen projelerin zamanında uygulanması konusunda özverili bir çalışma yürütüldüğünü söyledi.

"EĞİTİMDE BAŞARIYA HEP BİRLİKTE ULAŞIYORUZ"
Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli kapsamında gerçekleştirilen projelerin önemine değinen Akbaş, öğretmenlerden bu projeleri titizlikle takip etmelerini ve hayata geçirmelerini istedi. "Eğitim Kenti Karabük" Projesi hakkında da bilgi veren Akbaş, projeyi 8 ana başlıkta topladıklarını ve bu başlıkların okullar bazında uygulandığını söyledi. Ayrıca, projeyle ilgili etkinliklerin artırılmasının öğrenciler üzerinde olumlu etkiler yarattığını ifade ederek, "Karabük eğitimindeki başarının mimarı sizlersiniz. Bu başarıyı sürdürmek ve çocuklarımızın geleceğini güvence altına almak için hep birlikte çalışmaya devam etmeliyiz" dedi.

AİLE İLETİŞİMİ ÖNEMLİ
Akbaş, ailelerle etkili iletişim kurulmasının eğitim başarısındaki rolüne dikkat çekerek, veli toplantılarında ve okul aile birliği etkinliklerinde "Velivizyon" Projesi kapsamında hazırlanan Ailem dizisinin tüm bölümlerinin izlenmesini velilere tavsiye etmeleri gerektiğini belirtti. Bu tür uygulamaların aile ve öğrenci üzerinde pozitif etkiler oluşturduğunu ifade etti. Toplantının sonunda öğretmenlerin istek, talep ve sorunlarını dinleyen Akbaş, çözüm önerileri konusunda karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Haziran, 2025 04:22 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Gümüşhane’de KKKA hastalığı nedeniyle bir kişi hayatını kaybetti

Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinde kene ısırması sonucu Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) teşhisiyle tedavi altına alınan bir kişi hayatını kaybetti.
Kelkit ilçesinde yaşayan 68 yaşındaki Mehmet D., bulantı ve kusma şikayetleriyle Gümüşhane Devlet Hastanesi’ne başvurdu. Hastaneye yatışının ikinci gününde, oğlu tarafından bedeninde fark edilen kene sonrası yapılan tetkiklerde Mehmet D.’ye KKKA teşhisi konuldu. Yaşlı adam daha sonra buradan Erzurum Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. 10 gün boyunca hayat gayreti veren yaşlı adam geçen pazar günü hayatını kaybetti.
Yaşlı adamın cenazesi memleketi Üst Alıçlı köyünde toprağa verildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin