Milli Eğitim Müdürü Gürpınar 100. Yıl’daki Binayı İnceledi - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
22 Mayıs, 2014 14:53 tarihinde yayınlandı
0
0

Milli Eğitim Müdürü Gürpınar 100. Yıl’daki Binayı İnceledi

Karabük İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Gürpınar, 100.Yıl Mahallesinde Meslek Yüksek Okulundan devralınan İmam Hatip Ortaokulu Deprem Güçlendirme inşaatında incelemelerde bulundu.

Firma yetkililerinden çalışmalarla ilgili bilgi aldıktan sonra açıklama yapan İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Gürpınar, okulun bir aksilik olmazsa Ağustos ayı sonu itibariyle teslim edileceğini, dolayısıyla 2014-2015 öğretim yılına Mevlana İmam Hatip Ortaokulunun yeni binasında eğitim öğretime başlayacağını söyledi.

Gürpınar, binanın daha önce Karabük Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu olarak hizmet verdiğini hatırlatarak, “ Geçen yıl 3 Mayıs’ta Valilik nezdinde imzalanan protokolle Karabük İmam Hatip ve Din Bilimleri Derneği Başkanlığı tarafından devredilen binayı teslim alındıktan hemen sonra Özel İdare Genel Sekreterliğinden binanın depremsellik analizini talep ettik. Yapılan çalışa sonra Genel Sekreterliğince deprem güçlendirme keşif özetini hemen yaparak, Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim etti. Bizde Milli Eğitim Bakanlığı İnşaat Emlak Grup Başkanlığına deprem güçlendirmesi teklifi ile ödenek talebinde bulunulduktan Ağustos ayı itibariyle ödenek temini gerçekleştirildi. Bütçesinde olmayan bina için 807 bin TL ödenek ile İmam Hatip Ortaokulu programa alınarak çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tasarim10
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Nisan, 2026 14:31 tarihinde yayınlandı
0
0

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Karabük’te “Söz Gençlikte” programına telefonla bağlandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar’ın katılımıyla AK Parti Karabük İl Başkanlığınca düzenlenen “Söz Gençlikte” programına telefon bağlantısıyla katıldı.
Programda Karabüklülere hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, KARDEMİR’in kendileri için çok önemli bir merkez olduğunu belirterek, “İnşallah bu merkezden çok isabetli, hayırlı kararların alınacağına inancım tamdır. Ve inanıyorum ki KARDEMİR, ülkemizin ayağa kalkışının en önemli merkezlerinden biridir” ifadelerini kullandı.
KARDEMİR’in Türk sanayisinin önemli bir merkezi olduğunu belirten Erdoğan, “Bundan sonraki süreçte çok büyük desteklerin, çok büyük gücü elinde bulunduracaktır. Bu vesileyle KARDEMİR’de çalışan bütün kardeşlerime de başarılar diliyorum. Allah’a emanet olun” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin