Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
08 Eylül, 2015 14:18 tarihinde yayınlandı
0

Milli Eğitim Müdürlüğü’nden Öğretmenlere Seminer

Karabük İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından öğretmenlere yeni eğitim öğretim yılı öncesi bir dizi seminer programı düzenledi.
Karabük İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından İmam Hatip Lisesi Meslek Dersleri, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, Arapça Öğretmenleri ile İmam Hatip Ortaokulu ve Anadolu İmam Hatip Ortaokullarında görev yapan tüm branş öğretmenlerine yönelik “İz Bırakan Bir Muallim: Mahir İz, Empatik Bir Yaklaşım: Modern Çağda Öğrencilerimizin Duygu, Düşünce ve Davranışlarını Anlamak, İlham Veren Öğretmenler ve Unutulmayan Öğretmenlik Hatıraları ve Akademik Başarıyı Olumlu ve Olumsuz Etkileyen Faktörler ve Alınacak Tedbirler” konulu seminer düzenlendi.
100. Yıl Kültür Merkezinde düzenlenen seminerin ilk gününde yapılan oturumuna Vali Orhan Alimoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Köse, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürleri ve personeli ile öğretmenler katıldı.
İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğretim görevlisi Doç. Dr. Ali Öztürk’ün “İz Bırakan Bir Muallim: Mahir İz” konulu konferansı ile başlayan programın ikinci oturumunda Yalova Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdurrahman Özdemir’in “Empatik Bir Yaklaşım: Modern Çağda Öğrencilerimizin Duygu, Düşünce ve Davranışlarını Anlamak” konulu konferansı ile seminer sona erdi.
Seminerlerin ardından sunumu gerçekleştiren öğretim görevlilerine hediyelerini vermek üzere kürsüye gelen Vali Orhan Alimoğlu Mahir İz gibi alim ve muallimlerin çoğalması gerektiğini ifade ederek semineri düzenleyen İl Milli Eğtim Müdürlüğüne teşekkür etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
sefer yilmaz cok uzuntuluyuz lSTHr9vD
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Mayıs, 2026 04:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Sefer Yılmaz: “Çok üzüntülüyüz”

Bodrum FK Teknik Sorumlusu Sefer Yılmaz, Çorum FK’ya 2-0 mağlup olarak Süper Lig’e yükselme hayaline veda ettikleri karşılaşmanın ardından, “Çok üzüntülüyüz. İçeride bütün futbolcu arkadaşlarımız bu üzüntüyü yaşıyor. Bugün buraya finale çıkmak için gelmiştik” dedi.

Trendyol 1. Lig play-off yarı finali rövanş maçında Bodrum FK, deplasmanda Çorum FK’ya 2-0 mağlup oldu. Bu sonuçla Süper Lig hayaline veda eden Bodrum FK’da teknik sorumlu Sefer Yılmaz, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Çorum’a finale çıkmak için geldiklerini dile getiren Yılmaz, “Çok üzüntülüyüz. İçeride bütün futbolcu arkadaşlarımız bu üzüntüyü yaşıyor. Bugün buraya finale çıkmak için gelmiştik. Ama çok iyi oynadığımız ilk maçta daha farklı skorla gelebilseydik çok daha değişik şeyler olabilirdi. Bugün burada biraz atmosferden de söz etmek lazım. Maçtan önce başlayan olaylar stadyumda da devam etti. Otobüsümüzün camları kırıldı, her türlü şiddete maruz kaldık. Tabii hakemler de biraz bu olayların etkisinde kaldı, sindiler. Bugün Çorum halkı maça iyi hazırlanmış. Sadece takımla değil, bütün seyircisiyle, şiddet olaylarıyla maça iyi hazırlanmışlar. Maalesef kötü şeyler. Biz sezon başından beri sadece futbol oynamaya çalışıyoruz. Bodrum’a gelen bütün takımlara en güzel misafirperverliğimizi gösterdik ama maalesef bugün burada bunu göremedik. O yüzden de üzgünüz. Yoksa tabii ki Çorum FK iyi bir takım. Belki de finalde galip gelip Süper Lig’e de çıkabilir ama bu şeyler üzücü. Futbol adına bugün maalesef çok olaylar yaşandı. İnşallah bir daha yaşanmaz” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin