Reklam
Reklam
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
19 Aralık, 2024 21:53 tarihinde yayınlandı
0

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in Bartın ve Karabük Programı Belli Oldu

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 21 Aralık Cumartesi günü düzenlenecek AK Parti İl Başkanlığı kongresine katılmak üzere yarın Karabük’te olacak. Ziyareti kapsamında Bartın ve Karabük illerinde çeşitli temaslarda bulunacak olan Bakan Tekin, programına 21 Aralık sabahı saat 09.30’da Bartın Valiliğini ziyaret ederek başlayacak. Saat 09.45’te Bartın Valiliği’nde İl Eğitim Değerlendirme Toplantısı ardından saat 13.30’da AK Parti Bartın İl Başkanlığı binasına ziyarette bulunacak.

Bakan Tekin, 16.00’da Karabük Valiliğini ziyaret ederek saat 16.30’da İl Eğitim Değerlendirme Toplantısı’na katılacak. Saat 18.00’de Karabük Belediye Başkanlığı’nı ziyaret edecek olan Tekin, programını 21 Aralık Cumartesi günü saat 12.30’da gerçekleştirilecek AK Parti Karabük 8. İl Olağan Kongresi ile tamamlayacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin
trabzonsporda yeni sezon zirvesi VQDFwSmQ
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Haziran, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Trabzonspor’da yeni sezon zirvesi

Trabzonspor’da yeni sezon öncesi planlama çalışmaları kapsamında değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Bordo-mavili kulübün yöneticileri ile teknik heyeti, İstanbul’da bir araya gelerek geride kalan sezonu ve yeni döneme ilişkin yol haritasını masaya yatırdı.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, Asbaşkan Zeyyat Kafkas, Başkan Yardımcısı İbrahim Şahinkaya, Takım Menajeri Emrah Tok ve Teknik Direktör Fatih Tekke’nin katılımıyla İstanbul’da düzenlenen değerlendirme toplantısında, kulübün sportif ve mali gündemine ilişkin önemli konular görüşüldü.

Geçen sezon ve transfer çalışmaları değerlendirildi

Toplantıda, geride kalan sezonun genel değerlendirmesi yapılırken, devam eden transfer çalışmaları ve mevcut kadro planlaması da ele alındı. Yönetim ve teknik heyet, yeni sezon öncesinde takımın ihtiyaçları doğrultusunda yürütülen çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Bütçe, mali yapı ve akademi gündemdeydi

Görüşmede kulübün bütçe planlaması ve mali konuların yanı sıra akademi yapılanmasına ilişkin başlıklar da değerlendirildi. Trabzonspor’un sürdürülebilir başarı hedefi doğrultusunda altyapı organizasyonunun geliştirilmesine yönelik çalışmalar masaya yatırıldı.

Avrupa hedefleri konuşuldu

Toplantıda ayrıca yeni sezon hedefleri ile bordo-mavili ekibin Avrupa kupalarında mücadele edeceği süreçte izlenecek yol haritası üzerinde duruldu. Yönetim ve teknik heyetin, takımın sportif başarılarını artırmaya yönelik planlamalar konusunda görüş birliğine vardığı öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin