Milletvekilleri ve belediye başkanı partililer ve vatandaşlarla bayramlaştı - Karabük Haber Postası
1 11
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Nisan, 2024 20:32 tarihinde yayınlandı
0
0

Milletvekilleri ve belediye başkanı partililer ve vatandaşlarla bayramlaştı

AK Parti Karabük İl Başkanlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma töreninde Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya ve milletvekilleri partililer ve vatandaşlarla bayramlaştı.
AK Parti Karabük İl Başkanlığı önünde düzenlenen bayramlaşma programında AK Parti Karabük Milletvekilleri Av. Cem Şahin, Ali Keskinkılıç ile İl Başkanı Ferhat Salt, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, Eskipazar Belediye Başkanı Serkan Civa, Yenice Belediye Başkanı Sertaş Karakaş, Yortan Belde Belediye Başkanı
Yılmaz Tiryaki, partililer ve vatandaşlar katıldı.

“Yeni yüzyıl ve yeni Karabük vizyonu ile yola çıktık”
Bayramlaşma töreni sonrası konuşan AK Parti İl Başkanı Ferhat Salt, 31 Mart seçimlerini geride bıraktıklarını ve seçimlerin galibinin Karabüklüler olduğunu söyledi. Yeni yüzyıl ve yeni Karabük vizyonu ile yola çıktıklarını kaydeden Salt, “İnşallah önümüzdeki süreçte 1 Nisan’da devraldığımız bu bayrakları eser ve hizmet siyasetini, Karabük’ü şahlandırarak, önümüzdeki süreçte Karabük’ü ve ilçelerimizi hak ettiği seviyelere getirmek adına, eser ve hizmet anlamında bu çalışmaları tüm Karabük teşkilatlarımızla birlikte ortaya koyacağız” dedi.

“5 yıllık süreçte cansiperane çalışacağız”
Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya ise, “Çıktığımız yolda demiştik ki çifte bayram olsun. Hamdolsun Cenab-ı Allah bizleri öncelikle 1 Nisan’da güzel bir zafer ve güzel bir hizmetkar olarak bu şehre layık gördü. İnşallah bizi birinci bayramımızın devamını beş yıllık süreçte cansiperane çalışarak, sokak sokak, karış karış ilk gün dediğimiz gibi hem imar edeceğiz, inşa edeceğiz hem de sizlerin, hemşehrilerimizin gönlünü ihya edeceğiz dedik. İnşallah hedefimiz budur. Hedefimiz modern, çağdaş ve kalkınmış bir Karabük’tür. Burada birlik halindeyiz halkımızla, vekillerimizle, teşkilatımızla. İnşallah bu mihvali koşacağız. İkincisi de inşallah Ramazan ayında yakalamış olduğumuz huzuru yıl boyunca hep beraber şehir olarak, ülke olarak, İslam alemi olarak devam ettirmeyi arzuluyoruz, dua ediyoruz. Bayramda yaşamış olduğumuz birlik, beraberliği, kardeşliği inşallah ömrümüzün sonuna kadar da tesis edelim, devam ettirelim” diye konuştu.

“Karabük seçimlerde ciddi bir başarı elde etti”
AK Parti Karabük Milletvekili Ali Keskişnkılıç da, “Karabük halkı birlik ve beraberlik içinde bizlere büyük bir güven gösterdi. Karabük seçimlerde ciddi bir başarı elde etti. Şimdi bize düşen şey bu siyasi başarıyı toplumsal başarıya ve hizmete dönüştürme zamanıdır. İnşallah sizlerin güvenini boşa çıkarmayacağız” dedi.

AW180609 04 scaled

“Omuzlarımızda çok ciddi bir yük de hissediyoruz iliklerimize kadar”
AK Parti Karabük Milletvekili Cem Şahin ise, bugün ikinci bayramı yaşadıklarını ifade ederek, “31 Mart tarihinde bir bayram yaşadık. Bu Karabük’ümüz için hiç şüphesiz emin olun Rabbimin inayetiyle çok hayırlı bir 5 yıl yaşatacak bize inşallah. Özkan başkanımızla beraber burada çok hayırlı ve güzel işler yapmayı Rabbim bize nasip edecek. Buna ilişkin olarak biz de elimizden gelen tüm gayreti, çabayı sarf edeceğiz. Elbette ki bu zaferi el birliğiyle yaşadık. Dolayısıyla Karabük’ün önümüzdeki 5 yılına sahip çıkmak anlamıyla bu ekibin haricinde de bize siyasi temayülleri farklı olsa da destek veren, kalben Karabük’ün geleceğine dair umutları olan ve Karabük’ün geleceğini değiştirme çabasıyla, ümidiyle, bu düşüncesiyle bizlere destek veren hemşehrilerimiz var. Ben hepsine teşekkür ediyorum. 31 Mart tarihindeki bu bayramı bizlere ve Karabük’e yaşattığı için bu hemşehrilerimizin ve ayrıyeten bu ekibe de, bu hazirunada da teşekkür ediyorum. İmece usulüyle, el birliğiyle burada bir başarı elde ettik. Bu başarı tüm Karabük’ün başarısıdır. Başarı diyorum ancak aynı zamanda omuzlarımızda çok ciddi bir yük de hissediyoruz iliklerimize kadar. Bu aynı zamanda bize bir mesuliyette yükledi. Bundan sonra daha fazla çalışacağız. Daha fazla motive olarak Karabük’ün sorunlarına eğilerek, bunların çözümüne ilişkin neler yapabiliriz buna elbette ki kafa yoracağız” diye konuştu.

 

AW180609 02 scaled

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
sqsqqs
Mustafa Akgün Avatarı
Mustafa Akgün tarafından
22 Nisan, 2026 13:02 tarihinde yayınlandı
0
0

Yıldırım’dan Yöresel Ürün Sergilerine Tepki

Karabük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yıldıray Yıldırım, son dönemde Karabük’te “yöresel ürünler” adı altında açılan sergilere yönelik sert eleştirilerde bulundu. Yıldırım, bu etkinliklerin amacından saptığını ve denetimsiz ticaret alanlarına dönüştüğünü ifade etti.

Yıldırım, söz konusu sergilerde satılan ürünlerin önemli bir kısmının gerçek üreticilerle bağlantılı olmadığını, “al-sat” yöntemiyle piyasaya sunulduğunu belirtti. Bu durumun hem yerel üreticilere hem de esnafa zarar verdiğini vurguladı.

Ayrıca sergilerde hijyen kurallarına uyulmadığına dikkat çeken Yıldırım, ürünlerin saklama koşullarının yetersiz olduğunu ve gerekli yasal denetimlerin yapılmadığını dile getirdi. Bu eksikliklerin yalnızca ekonomik değil, halk sağlığı açısından da ciddi riskler oluşturduğunu söyledi.

Karabük esnafının vergi ödeyen, istihdam sağlayan ve şehir ekonomisine katkı sunan temel bir unsur olduğunu hatırlatan Yıldırım, dışarıdan gelen ve herhangi bir yükümlülüğe tabi olmadan faaliyet gösteren satıcıların haksız rekabete yol açtığını ifade etti.

Daha önce de bu konuda uyarılarda bulunduklarını belirten Yıldırım, gelinen noktada etkin bir denetim ve yaptırım uygulanmadığını savundu.

Yıldırım, yetkililere çağrıda bulunarak ruhsatsız ve denetimsiz satış faaliyetlerinin derhal sonlandırılmasını, gıda güvenliği ve hijyen denetimlerinin eksiksiz yapılmasını ve yerel esnafın haklarının korunmasını istedi.

Açıklamasının sonunda, “Karabük sahipsiz değildir” diyen Yıldırım, mevcut durumun şehirde sahipsizlik algısı oluşturduğunu belirterek, oda olarak sürecin takipçisi olacaklarını ve gerekli idari ile hukuki girişimleri başlatacaklarını kamuoyuna duyurdu.

Bizi sosyal medyadan takip edin