Reklam
Reklam

Milletvekili, şehit madencinin oğlunu maça götürdü

Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Eylül, 2023 16:36 tarihinde yayınlandı
0

Bartın AK Parti milletvekili olan Yusuf Ziya Aldatmaz, maden ocağındaki göçükte hayatını kaybeden şehit madencinin oğlunu Kdz.Ereğli Belediyepor ile Bartınspor ortasında oynanan maça götürdü.

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Armutçuk Kuruluş Müdürlüğü’ne bağlı Kandilli İşletmesinde geçtiğiniz günlerde meydana gelen göçükte hayatını kaybeden Ramazan Yıldırım’ın 10 yaşındaki oğlu Ömer Yıldırım Ziraat Türkiye Kupası eleme maçında karşı karşıya gelen Ereğli Belediyespor ile Bartınspor maçını protokolle birlikte izledi.

Taziye ziyareti için şehit madencinin köyüne giden Bartın AK Parti Milletvekili olan Yusuf Ziya Aldatmaz, şehit madeninin oğlunu yanına alarak Kdz.Ereğli ‘deki Şehit Vefa Karakurdu stadında oynanan Kdz.Ereğli Beleditespor ile Bartınspor maçına götürdü. Küçük Ömer Ereğli Belediyespor forması giyerken maçı protokolle birlikte izledi.

Büyüyünce futbolcu olmak istiyor

Milletvekili Aldatmaz, taziye nedeniyle ortaokul 5’inci sınıf öğrencisi olan Ömer ve ailesine gerçekleştirdikleri ziyarette Ömer’in futbolu çok sevdiğini öğrenince maça götürmeyi teklif ettiğini , Ömer ve ailesinin kabulü üzerine, maça gitme kararı aldıklarını tabir etti.

Ömer’in annesinin de müsaade vermesi üzerine maçı birlikte izlediklerini de anlatan Aldatmaz, “Ömer, Bartınspor’u destekleyeceği kelamını vermişti. Maçta Kdz. Ereğli Belediyespor forması giydi fakat Bartınspor’u destekledi” diye konuştu.

Öte yandan aileyi ziyarette Aldatmaz’ın yanı sıra AK Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt, AK Parti Bartın Vilayet Lideri Yaşar Arslan’ın da yer aldığı öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Ordu’da 3 aracın karıştığı kazada 6 kişi yaralandı

orduda 3 aracin karistigi kazada 6 kisi yaralandi mID4WIbs
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Haziran, 2026 16:22 tarihinde yayınlandı
0 0

Ordu’nun Ünye ilçesinde sağanak nedeniyle kayganlaşan yolda 3 aracın karıştığı trafik kazasında 6 kişi yaralandı.

Kaza, Ünye Çevre Yolu üzerindeki Yunus Emre Tüneli çıkışında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Ordu istikametinden Samsun yönüne seyir eden Cihan Başaran (52) yönetimindeki 34 CHA 716 plakalı hafif ticari araç, yoğun yağış nedeniyle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüje çarptı. Kazayı görünce yaralılara yardım etmek isteyen Mehmet Gölkem Ustaoğlu, 52 AFP 990 plakalı minibüsünü emniyet şeridine park etti. Bu sırada aynı yönde seyreden Murat Aksu yönetimindeki 34 BHR 40 plakalı otomobil de yağmur nedeniyle kontrolden çıkarak park halindeki minibüse çarptı. 3 aracın karıştığı kazada hafif ticari araç sürücüsü Cihan Başaran ile araçta yolcu olarak bulunan Nermin Başaran ve Recai Güven ile otomobilde bulunan Bahar Aksu, Zümra Aksu ve Serra Aksu yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Ünye ilçesindeki hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan Serra Aksu’nun hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Kaza nedeniyle bölgede trafik bir süre kontrollü olarak sağlanırken, araçların kaldırılmasının ardından yol normale döndü.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin