Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Eylül, 2023 16:36 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Milletvekili, şehit madencinin oğlunu maça götürdü

Bartın AK Parti milletvekili olan Yusuf Ziya Aldatmaz, maden ocağındaki göçükte hayatını kaybeden şehit madencinin oğlunu Kdz.Ereğli Belediyepor ile Bartınspor ortasında oynanan maça götürdü.
Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Armutçuk Kuruluş Müdürlüğü’ne bağlı Kandilli İşletmesinde geçtiğiniz günlerde meydana gelen göçükte hayatını kaybeden Ramazan Yıldırım’ın 10 yaşındaki oğlu Ömer Yıldırım Ziraat Türkiye Kupası eleme maçında karşı karşıya gelen Ereğli Belediyespor ile Bartınspor maçını protokolle birlikte izledi.
Taziye ziyareti için şehit madencinin köyüne giden Bartın AK Parti Milletvekili olan Yusuf Ziya Aldatmaz, şehit madeninin oğlunu yanına alarak Kdz.Ereğli ‘deki Şehit Vefa Karakurdu stadında oynanan Kdz.Ereğli Beleditespor ile Bartınspor maçına götürdü. Küçük Ömer Ereğli Belediyespor forması giyerken maçı protokolle birlikte izledi.
Büyüyünce futbolcu olmak istiyor
Milletvekili Aldatmaz, taziye nedeniyle ortaokul 5’inci sınıf öğrencisi olan Ömer ve ailesine gerçekleştirdikleri ziyarette Ömer’in futbolu çok sevdiğini öğrenince maça götürmeyi teklif ettiğini , Ömer ve ailesinin kabulü üzerine, maça gitme kararı aldıklarını tabir etti.
Ömer’in annesinin de müsaade vermesi üzerine maçı birlikte izlediklerini de anlatan Aldatmaz, "Ömer, Bartınspor’u destekleyeceği kelamını vermişti. Maçta Kdz. Ereğli Belediyespor forması giydi fakat Bartınspor’u destekledi" diye konuştu.
Öte yandan aileyi ziyarette Aldatmaz’ın yanı sıra AK Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt, AK Parti Bartın Vilayet Lideri Yaşar Arslan’ın da yer aldığı öğrenildi.

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Mart, 2025 00:07 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Cinsel saldırı suçundan 25 yıl hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

Samsun’da cinsel akın cürmünden 25 yıl 4 ay 7 gün mahpus cezası bulunan şahıs yakalandı.
Edinilen bilgiye nazaran, İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı grupları koordinesinde gerçekleştirilen operasyonda, "nitelikli cinsel saldırı" hatasından 25 yıl 4 ay 7 gün mutlaklaşmış mahpus cezası ile aranan T.K. yakalandı. Şahıs, emniyetteki süreçlerinin akabinde cezaevine teslim edildi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.