Reklam
Reklam

Milletvekili Şahin’den Kadir Gecesi Mesajı

kadir
Mustafa Akgün Avatarı
Mustafa Akgün tarafından
26 Mart, 2025 10:52 tarihinde yayınlandı
0

AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Cem Şahin, Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Bu gecenin, mukaddes kitabımız Kur’an-ı Kerim’in yeryüzüne indiği eşsiz bir gece olduğunu belirten Şahin, mesajında şunları kaydetti:

“Bu mübarek gece, rahmet kapılarının ardına kadar açıldığı, duaların kabul edildiği ve gönüllerin manevi huzurla dolduğu kutlu bir gecedir.

İçinde bulunduğumuz rahmet ve mağfiret ikliminin tüm insanlığı sarmasını, birlik, beraberlik ve kardeşliğimizi daim kılmasını, dünyamızda barış ve huzurun hâkim olmasını Cenab-ı Allah’tan diliyorum.

Bin aydan daha hayırlı Kadir Gecemizi tebrik ediyor; ülkemiz ve İslam âlemi için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.”

Bizi sosyal medyadan takip edin