Reklam
Reklam
milletvekili sahinden 30 yil mesaji VkqLLVsL
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Haziran, 2025 16:30 tarihinde yayınlandı
0

Milletvekili Şahin’den 30. yıl mesajı

AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Cem Şahin, Karabük’ün vilayet oluşunun 30. yılı hasebiyle bir ileti yayımladı.

Şahin, bildirisinde şu sözlere yer verdi:”6 Haziran 1995 Karabük’ümüzün vilayet statüsüne kavuştuğu bu manalı tarih; emeğin, inancın ve azmin tescilidir. O gün atılan bu tarihî adım, bugün Türkiye Yüzyılı’na yürüyen güçlü Karabük’ün temellerini atan değerli bir başlangıçtır. Bu topraklar; çeliğin ateşle yoğrulduğu, alın terinin rahmete dönüştüğü, tarih, kültür ve tabiatın iç içe geçtiği kutlu bir kenttir.”

Karabük için durmadan çalıştıklarını vurgulayan Şahin, şunları kaydetti:”İl oluşunun 30. yılında Karabük’ümüz; istihdamdan sıhhate, ulaşımdan eğitime, endüstriden etrafa kadar her alanda yükselen bir yıldız hâline gelmiştir. Sanayi altyapımız güçlenmiş, organize sanayi bölgelerimizle binlerce kişilik istihdam gayesi doğrultusunda büyük adımlar atılmıştır. Sıhhatte yeni hastaneler, uzman takımlar ve çağdaş ünitelerle vatandaşlarımızın hizmete erişimi kolaylaşmıştır. Eğitimden gençlik yatırımlarına, kültürden turizme kadar kentimizin her köşesine dokunan projelerle Karabük artık daha canlı, daha dinamik bir kenttir. Şehircilikten ulaşıma, altyapıdan etrafa kadar yürüttüğümüz hizmetlerle Karabük’ümüzün çehresi her geçen gün değişmektedir. Doğal gazdan ziraî kalkınmaya, tarihî mirasın korunmasından afetlere karşı gayrete kadar çok taraflı hizmetlerimizle her alanda vatandaşımızın yanında olmaya devam ediyoruz.”

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde şekillenen Türkiye Yüzyılı vizyonuyla; Karabük’ü daha ileriye taşımak, daha yaşanabilir bir kent hâline getirmek için azimle ve inançla çalıştıklarını aktaran Şahin, Karabük’ün vilayet oluşunun 30. yılı vesilesiyle; bu topraklara kıymet katan, taş üstüne taş koyan herkesi hürmet ve minnetle andığını, tüm hemşehrilerinin bu gurur gününü gönülden kutladığınıbelirtti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
thorsten fink boyle bir kulubun parcasi oldugum icin cok mutluyum JFEIRTT4
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Mayıs, 2026 00:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Thorsten Fink: “Böyle bir kulübün parçası olduğum için çok mutluyum”

SAMSUN (İHA) – Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, Göztepe maçının ardından, sezonu güzel bir galibiyetle bitirdiklerini ve bu kulübün bir parçası olduğu için mutlu olduğunu söyledi.

Trendyol Süper Lig’in son haftasında Samsunspor, sahasında Göztepe’yi 3-0 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, mücadeleyi değerlendirdi. Kazandıkları için mutlu olduklarını dile getiren Fink, “Bugün çok şey oldu. Sezonu tamamladık. Harika bir sonuç ve çok iyi performansla sezonu tamamladık. Topa sahip olmada ve geçiş oyununda ekili olduğumuzu gösterdik. Herhangi bir iddiamız olmadan oynadık. Gol yemeden maçı tamamlamak da sevindirici. Sezonu artı averajla bitirdik. Takımın sezon genelindeki performansı, iyi başladı, sonrasında düşüşe geçti ve şimdi de harika bir takıma sahip olduğumuzu gösteriyoruz. Bizden ayrılacak hoca ve oyuncular var. Bazı oyuncular ayrılacak, bazıları ayrılmak isteyecek. Transfer dönemi geliyor, oyuncularımıza teklifler gelecek. Ayrılacak oyuncularımıza ve teknik ekibimize şükranlarımızı sunuyorum. İyi bir takım olduğumuzu gösterdik. Böyle bir kulübün parçası olduğum için çok mutluyum. Ayrılıklar sonrası hangi oyuncuları alacağımıza karar vereceğiz. Gelecek oyuncularla alakalı çalışmalarımızı yapacağız” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin