Milletvekili Şahin “Türkiye çocuklarımızın ve gençlerimizin omuzlarında yükselecek" - Karabük Haber Postası
232 jpg
Ramazan Öztürk Avatarı
Ramazan Öztürk tarafından
23 Nisan, 2024 10:59 tarihinde yayınlandı
0
1

Milletvekili Şahin “Türkiye çocuklarımızın ve gençlerimizin omuzlarında yükselecek”

AK Parti Karabük Milletvekili Cem Şahin, “Türkiye, çocuklarımızın ve gençlerimizin omuzlarında yükselecek, onların dinamizmi ve coşkusuyla hedeflerine ulaşacaktır.” Dedi.

AK Parti Karabük Milletvekili Cem Şahin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle mesaj yayımladı.

Şahin, mesajında, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 104. yılı ile tüm çocukların Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı tebrik etti.

Türkiye’nin bağımsızlığını ve milli irade hakimiyetini dünyaya ilan ettiği tarihin 23 Nisan 1920 olduğunun altını çizen Şahin, şunları kaydetti:

“Bu özel gün, Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin atıldığı, ulusumuzun egemenliğini ve bağımsızlığını tüm dünyaya ilan ettiği gurur dolu bir gündür. Büyük Millet Meclisimizin, milli mücadelemizde gönüllerde yaktığı ateş en karanlık günlerde aziz milletimizin yolunu aydınlatmış, halkımıza güç, cesaret ve moral aşılamıştır. 23 Nisan 1920 ruhu, bağımsızlık azmimiz ve kararlılığımız, birlik ve beraberliğimize olan inancımız gelecek nesillere aktaracağımız en büyük emanetimizdir. 

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği bu gün, geleceğimizin teminatı olan sevgili çocuklarımıza adanmıştır. Türkiye, çocuklarımızın ve gençlerimizin omuzlarında yükselecek, onların dinamizmi ve coşkusuyla hedeflerine ulaşacaktır.

Bu vesileyle, başta Türkiye Büyük Milleti Meclisin ilk Başkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere kuruluşundan bu yana, meclis çatısı altında ülkemize hizmet etmiş tüm milletvekillerimize şükranlarımızı sunuyor, aramızdan ayrılanları rahmetle yad ediyorum.

Geleceğimizin mimarları olan çocuklarımıza başarılarla dolu bir hayat diliyor, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.”

Bizi sosyal medyadan takip edin
zonguldakta trafik kazasi kamerada 2 yarali MX9j33eC
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Mayıs, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Zonguldak’ta trafik kazası kamerada: 2 yaralı

Zonguldak’ın Karadeniz Ereğli ilçesine bağlı Gülüç beldesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Edinilen bilgilere göre, C.E. idaresindeki 67 TN 846 plakalı otomobil, karşı yönden gelen M.T. yönetimindeki 21 AGU 680 plakalı otomobil ile çarpıştı. Kazada sürücü C.E. ile araçta yolcu olarak bulunan H.E. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede bölgeye ulaşan ekipler, yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla Karadeniz Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırdı.

Yaralıların tedavisine başlanırken, sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin