MHP’nin adını ağzınıza alırken dikkat edeceksiniz! - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Ramazan Öztürk Avatarı
Ramazan Öztürk tarafından
07 Ocak, 2024 14:00 tarihinde yayınlandı
0
0

MHP’nin adını ağzınıza alırken dikkat edeceksiniz!

Seçim dönemine girilmesiyle partiler arasında transfer ve iş birlikleri dikkat çekerken, MHP İl Başkanı Gedikoğlu, partiden ihraç edilen Murat Karagül’ün MHP ile ilişiği varmış gibi yansıtılmasına sert sözlerle karşılık verdi.

MHP Karabük İl Başkanı Cenk Gedikoğlu’ndan 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler öncesi adeta ültimatom gibi açıklama geldi.

AK Parti İl Başkanı Ferhat Salt’ın iş birliği teklifinde bulunduğu MHP’den ihraç edilen Murat Karagül ile ilgili bazı yayın organlarında çıkan haberler üzerine sosyal medya hesabından açıklama yapan Gedikoğlu, “Üstüne basarak söylüyor ve uyarıyorum. MHP’nin adını hiç kimse bundan böyle kendi siyasi çıkarları için ağzına almasın” dedi.

WhatsApp Image 2024 01 07 at 15.51.57 jpeg

Karagül’ün 5 ay önce 4 temmuz 2023’te partiden ihraç edildiğini hatırlatan Başkan Gedikoğlu, halen MHP ile ilişiği varmış gibi yansıtılmasını tepki gösterdi ve açıklamasında şu ifadeleri kullandı; “28. Dönem milletvekili seçimlerinde MHP Karabük 2. Sıra milletvekili adayı olan Murat KARAGÜL teşkilatımızın aldığı karara uymayarak adaylıktan çekilmiştir. 4 Temmuz 2023 tarihinde disiplin kurulu kararı ile Milliyetçi Hareket Partisinden ihraç edilmiş ve parti ile resmi bağı kalmamıştır.

Konu şahsın yapılan haberde Milliyetçi Hareket Partisi ile bir ilişiği halen devam etmekte gibi görülüp partimizde hiç bir görevi işi ilişiği olmamaktadır.

Medyada çıkan haberlerde MHP’yle ilişkisi varmış gibi yansıtılması gerçeği yansıtmamaktadır.

Milliyetçi Hareket Partisi şahsi menfaatlerinin yer ve sıra kavgası ya da nefis ile yönetilen bir parti değildir. Teşkilatımız davası için yeri geldiğinde can verecek teşkilat mensuplarının, içinde Taş Medreselileri ve davası için cefa çekmiş 80 öncesi ülkücülerinin aynı zamanda da yüzbinlerce ülkü ocakları mensubunun şerefle taşıdığı kutsal bir davanın neferlerinin olduğu yüce bir davadır.

Hiç kimse bundan böyle Milliyetçi ve Ülkücü hareketin adını kendi siyasi emelleri ve çıkarları adına ağzına almamasını üstüne basarak söylüyor ve uyarıyorum.”

WhatsApp Image 2024 01 07 at 15.51.571 jpeg

Bizi sosyal medyadan takip edin
otomobil ile motosiklet carpisti 1 yarali 8ycbz9pZ
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Nisan, 2026 00:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Otomobil ile motosiklet çarpıştı: 1 yaralı

Samsun’un Vezirköprü ilçesinde otomobil ile motosikletin çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı.

Kaza, Esentepe Mahallesi Tır Garajı Kavşağı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 55 AJE 822 plakalı motosiklet ile 55 AOE 328 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü D.D. yaralandı.

Yaralı, olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerince Vezirköprü Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin