Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
12 Mart, 2015 15:34 tarihinde yayınlandı
0

MHP’lilerden Kur’an-ı Kerim’li Nöbet

Safranbolu ilçesinde, Berkin Elvan için yapılacak olan eylemi duyan başka bir MHP’liler, meydana gelerek diğer gurubun eylemini engelledi. Misak-ı Milli Meydan’ında toplanan 100 kişilik gurup, bir süre “Türkiye haine mezar olacak”, “Hepimiz Fırat’ız hepimiz Türk’üz”, “Fırat’lar ölmez vatan bölünmez” şeklinde slogan attı.
Kur’an-ı Kerim’in okunmasının ardından MHP Safranbolu İlçe Başkanı Muharrem Asker, ürkek yüreklerle çetin yolların aşılmayacağını ifade ederek, “Biz bu memleketin evlatlarıyız. Başkaları gibi gelip burada bölücülük yapmıyoruz. Bölücülük yapanlarla da bütün Safranbolu halkı aramızdaki farkı görsün. Biz bu vatanın insanıyız, bu vatanın çocuklarıyız” diye konuştu.
Konuşmanın ardından gurup bir süre daha slogan attıktan sonra olaysız şekilde dağıldı. Karabük Emniyet Müdürlüğü ve Safranbolu İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından ilçede geniş güvenlik önlemi alındı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tas ocaginda dinamit patlatilmasi sirasinda 4 isci yaralandi 5iZPuabW
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Mayıs, 2026 00:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Taş ocağında dinamit patlatılması sırasında 4 işçi yaralandı

Zonguldak’ın Alaplı ilçesine bağlı Aydınyayla çevresinde faaliyet gösteren bir taş ocağında dinamit patlatılması sırasında 4 işçi yaralandı.

Olay, saat 13.00 sıralarında Alaplı Aydınyayla kırsalında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, taş ocağında kontrollü dinamit patlatması gerçekleştirildiği sırada çevreye savrulan kaya parçaları bazı işçilere isabet etti. Diğer işçilerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralanan E.T., F.G., E.D. ve E.B., olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Alaplı ve Ereğli Devlet Hastanelerine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Jandarma ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemleri alırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin