Karabük Postası tarafından
07 Eylül, 2015 14:07 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

MHP’den Hain Saldırıya Tepki

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Burhanettin Arslan, Hakkari’nin dağlıca Bölgesindeki hain saldırıya tepki göstererek şu açıklamayı yaptı. “Birkaç kez ismini değiştirdiniz. Önce kardeşlik süreci dediniz. Sonra barış süreci. En nihayet çözüm süreci yaptınız bu lanet olası sürecin adını. Biz terörle teröristle müzakere edilmez mücadele edilir dedikçe kandan besleniyorlar dediniz. Bugün terör örgütü olarak nitelendirdiğiniz herkese kandınız da aziz milletimizi kandırmak da pek mahir çıktınız Hileyle şeytani planlarla akiller icat ederek kandırdınız insanımızı. Polisimizin askerimizin elini kolunu bağlayıp mahkeme asayiş timleri kurmalarına silah ve bomba yığınağı yapmalarına göz yumdunuz 3 yıldır…Bugün kalkmış bomba ve silah stoklamışlar diyebiliyorsunuz. Siz neredeydiniz bu zaman diliminde… ne iş yapıyordunuz. Belediye hal müdürü müydünüz… Dağlıca’da yaşanan alçak saldırının üzerinden 24 saat geçtiği halde aziz şehitlerimizin naaşına ulaşılamamış sayısı bile bilinmemektedir. Bugün yaşanan manzara tatminsiz bir ego aklın önüne geçmiş bir hırs ve kibirin ürünüdür. Manzaranın sorumluları ise televizyonlarda 400 vekil masalı anlatmakta futbol maçlarında şehit çocuklarımızı istismar etmektedirler. Biran önce göstermelik güvenlik toplantılarından beylik sözlerden vazgeçilerek kahraman polisimize ve silahlı kuvvetlerimize tam yetki verilmeli yasalarla koruma altına alınarak terörle mücadelede hakim duruma getirilmelidir. Son bulması umuduyla aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet gazilerimize acil şifalar yakınlarına ve büyük milletimize başsağlığı ve sabırlar diliyorum… NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE”

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Ocak, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Yurt dışında olan Katarlının dairesini basan su 6 esnafı mağdur etti

Bolu’da Katar uyruklu ev sahibi yurt dışında olduğu için 15 gündür müdahale edilemeyen evdeki su sızıntısı, apartmanın altındaki 6 iş yerini kullanılamaz hale getirdi. Tavanlardan akan sular nedeniyle ürünleri zarar gören ve elektrik kontağı tehlikesi nedeniyle dükkanlarının elektriği kesilen esnaf, telefonla ulaştıkları ev sahibinin "Yurt dışındayım, gelemem" cevabı üzerine polise giderek şikayetçi oldu.
Olay, Bahçelievler Mahallesi Atatürk Bulvarı’nda bulunan apartmandaki bir dairede meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Katar uyruklu bir kişiye ait dairede yaklaşık 15 gün önce su sızıntısı başladı. Ev sahibinin yurt dışında olması nedeniyle daireye müdahale edilemedi. Alt katta bulunan esnafın telefonla ulaştığı ev sahibi iddiaya göre, "Yurt dışındayım, gelemem, bir şey yapamam" dedi. İlk olarak pilavcı dükkanına ulaşan su, daha sonra kırtasiye ve yanındaki börekçi dükkanına kadar yayıldı. Özellikle kırtasiye dükkanının tavanından damlayan sular, çok sayıda ürünü kullanılamaz hale getirdi. Merdiven yardımıyla dairenin içine bakıldığında evin içerisinde yaklaşık 10 santimetre yüksekliğinde su birikintisi olduğu tespit edildi. Suyun apartman girişine kadar ulaşması ve elektrik panolarına akması üzerine esnaf, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi ile SEDAŞ’a bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, güvenlik gerekçesiyle apartmanın elektriğini tamamen kesti. Yaşanan olayın ardından 6 esnaf, karakola giderek şikayetçi oldu.

Bizi sosyal medyadan takip edin