MHP’de Yüzler Gülüyor - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
16 Ekim, 2015 13:13 tarihinde yayınlandı
0
0

MHP’de Yüzler Gülüyor

Milliyetçi Hareket Partisi milletvekili adaylarına gösterilen yoğun ilgi MHP’de yüzleri güldürüyor.
Milliyetçi Hareket Partisi Karabük Milletvekili adayı Dr. Adem Kar dün Yortanpazarı’nda seçim çalışmalarına devam etti. MHP İl Başkanı Burhanettin Arslan’ında katıldığı seçim çalışmaları çerçevesinde dün Yortanpazarı’na giden MHP Milletvekili adayı Dr. Adem Kar burada da vatandaşlar ve esnaflar tarafından yoğun ilgili ile karşılandılar. 1 Kasım tarihinde yapılacak olan milletvekili seçimleri öncesi vatandaşlardan önce dua sonra destek isteyen Kar, Yortanpazarı’ndan mutlu bir şekilde döndü. Halkın ve esnafın sıcak ve samimi yaklaşımının kendisini son derece mutlu ettiğini söyleyen MHP Milletvekili adayı Dr. Adem Kar “ Seçim çalışmalarımıza Yortanpazarı ile devam ediyoruz. Halkımızın ve esnafımızın bizleri çok samimi bir ortamda karşılamalarından dolayı son derece mutlu oldum. Halkımızın partimize olan güveni 1 Kasım’da birinci parti olacağımızın en büyük göstergesidir. Daha önceki açıklamalarımda da belirtmiştim, 1 Kasım tarihinde Karabük’te ve ülke genelinde oy patlaması yapacağız. İnşallah Karabük’ü Ankara’da MHP olarak iki milletvekili ile temsil edeceğiz” dedi

Bizi sosyal medyadan takip edin
fwfw
Mustafa Akgün Avatarı
Mustafa Akgün tarafından
30 Mart, 2026 11:27 tarihinde yayınlandı
0
0

Safranbolu’da köylerin 2026 yılı yatırım planları görüşüldü

Safranbolu Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği’nin 2026 yılı 1. Olağan Meclis Toplantısı, Kaymakam Hayrettin Baskın başkanlığında gerçekleştirildi. Sunal Tülbentçi Öğretmenevi’nde düzenlenen toplantıya, ilçe protokolü ve köy muhtarları yoğun katılım sağladı.

Toplantıya; Kaymakam Refiki Ahmet Dursun Tulga, İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen, İl Genel Meclis Üyeleri Hasan Erbozkurt, Ertuğrul Saraçoğlu ve Mehmet Oğuz, Köylere Hizmet Götürme Birliği İlçe Müdürü R. Gökhan Kara, İlçe Özel İdare Müdürü Talha Durum ile ilçe genelindeki köy muhtarları ve birlik üyeleri katıldı.

Başkanlık divanını oluşturan Kaymakam Baskın’ın yönettiği toplantıda, köylerin öncelikli ihtiyaçları masaya yatırıldı. 2026 yılına yönelik yatırım ve hizmet planlarının detaylı şekilde değerlendirildiği toplantıda, altyapı ve üstyapı çalışmaları, birliğin mali bütçe durumu ve geçen dönemde gerçekleştirilen faaliyetler hakkında kapsamlı istişarelerde bulunuldu.

Katılımcılar, söz alarak köylerine ilişkin taleplerini ve çözüm önerilerini dile getirdi. Toplantıda, özellikle kırsal mahallelerdeki içme suyu, yol bakımı ve tarımsal hizmetlerin iyileştirilmesi konularının ön planda olduğu gözlendi.

Kaymakam Hayrettin Baskın, toplantının sonunda yaptığı değerlendirmede, köylere hizmet götürme birliği aracılığıyla yürütülen çalışmaların ilçenin kırsal kalkınması açısından büyük önem taşıdığını belirterek, 2026 yılında da köylerin altyapı ve üstyapı ihtiyaçlarının karşılanması için kararlılıkla çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin