Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
21 Aralık, 2021 09:17 tarihinde yayınlandı
0

MHP ve Ülkü Ocakları: “Baskın Değil Milli Duruş”

MHP ve Ülkü Ocakları Karabük il ve ilçe teşkilatları, Safranbolu ilçesinde düzenlenen kitap fuarında Selahattin Demirtaş’ın kitaplarının satılmasına gösterdikleri tepkinin ardından çıkan haberlerle ilgili açıklama yaptı.
‘Ülkü Ocakları Kitap Fuarına Baskın Yaptı’ şeklinde sunulan haberlerin gerçeği yansıtmadığının ifade edildiği açıklamada, “Milliyetçi Hareketin ve milli değerlerin yılmaz savunucusu Ülkü Ocakları’na mensup bir grup arkadaşımız Safranbolu’da açılan kitap fuarına ziyarete gitmişlerdir. Bu sırada terör örgütü PKK sempatizanı olduğu düşünülen, terörist cenazelerinde boy boy fotoğraf veren bir takım kişilerce açılan stantta, terör örgütü faaliyetleri sebebi ile cezaevinde tutuklu bulunan terörist Selahattin Demirtaş’a ait kitapların satılmasına tepki göstermişlerdir. Binlerce yıldır Türk yurdu olan tarihi ve turistlik ilçemiz Safranbolu’da terör örgütü tarafından kaleme alınmış ve terör örgütü propagandası amacı taşıyan kitapların teşhir edilmesi ve satılması kabul edilemez. Bizler Milliyetçi Ülkücü Hareket olarak terör örgütleri ve uzantılarının faaliyetlerine her zaman gösterdiğimiz haklı demokratik tepkilerimizi göstermeye devam edeceğiz. Her gün yüzlerce Safranbolulu genç ve çocuklarımızın da ziyaret ettiği bu fuarda açıkça terör örgütü propagandası yapılan yayınların teşhir edilmesi ve satılması kabul edilemez” denildi.
Karabük’ün tüm yetkililerinden konu hakkında gerekli işlemlerin yapılmasının beklendiği kaydedilen açıklamada, “Terörist Selahattin Demirtaş tarafından kaleme alınmış bu kitapların halka açık bir fuarda satılması bir rezalettir. Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse tarafından yapılan açıklamada açıkça terör örgütüne tepki gösterilmemesi ayrı bir üzüntü kaynağıdır. Başkana tavsiyemiz şehit cenazelerinde görüntü vermek yerine teröristlere ve terör örgütü destekçilerine gerekli tepkiyi vermesidir. Bu kitaplar derhal kaldırılmalı, terör örgütü destekçisi kitap standı kapatılmalıdır” ifadelerine yer verildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
boluda 2 katli evin banyosunda cikan yangin sonduruldu RPHyB9dX
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Mayıs, 2026 04:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Bolu’da 2 katlı evin banyosunda çıkan yangın söndürüldü

Bolu’da Sağlık Mahallesi’nde 2 katlı bir evin banyo kısmında çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

Yangın, Sağlık Mahallesi Yiğit Sokak üzerinde bulunan 2 katlı müstakil evde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, evin 2.katında bulunan banyoda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Çıkan yangını fark eden komşular evdeki vatandaşların tahliyesine yardım ederek durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri tarafından çıkan yangın söndürüldü. Soğutma çalışması yapıldı. Evde dumanların arasından çıkan bir vatandaş ise ambulansta tedbir amaçlı sağlık kontrolü yapıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin