Reklam
Reklam

MHP Liderleri Bartın’da Bir Araya Geldi

Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
25 Kasım, 2024 01:25 tarihinde yayınlandı
0

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) tarafından düzenlenen “Bir ve Birlikte Hilal’e Doğru Bölge Toplantısı” Bartın’da Karabük ve Zonguldak teşkilatlarının katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantıda, Türk ve Türkiye Yüzyılı vizyonu, milli birlik ve beraberlik, terörle mücadele konuları ele alındı.

MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Faruk Aksu, Gümüşhane Milletvekili Musa Küçük, MYK üyeleri Cemal Akın ve Murat Kotra ile MDK Üyesi Alperen Özdemir’in katıldığı toplantıya, Karabük teşkilatları yoğun ilgi gösterdi. Teşkilatlar arasında dayanışmayı artırmayı ve seçim hazırlıklarını hızlandırmayı hedefleyen organizasyon, önemli mesajlara sahne oldu.

MHP Karabük İl Başkanı Cenk Gedikoğlu, yaptığı konuşmada milli birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekti. 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk ve tüm öğretmenlerin gününü kutlayan Gedikoğlu, PKK terör örgütü tarafından şehit edilen öğretmenleri anarak, “Aziz ruhunuz şad olsun” ifadelerini kullandı.

Karabük Demir Çelik Fabrikaları’nın Türk sanayisindeki önemi üzerinde duran Gedikoğlu, 1939’da ilk Türk demirinin Karabük’te üretildiğini hatırlatarak, kentin Cumhuriyet’in kalkınma mücadelesinin sembolü olduğunu belirtti. Ayrıca Safranbolu ve diğer ilçelerin tarihi ve kültürel zenginliklerini vurguladı.

Türkiye’nin içeriden ve dışarıdan tehditlerle karşı karşıya olduğunu belirten Gedikoğlu, Türk-Kürt kardeşliğinin sarsılmaz bir inanç olduğunu söyledi. MHP’nin Cumhuriyet’in ikinci yüzyılında Turan ülküsü ve bağımsız bir Türkiye hedefiyle hareket ettiğini vurgulayarak, “Birlikte Hilal’e Doğru yürüyüşümüz, bölücülüğe karşı direniştir” dedi.

Konuşmasını, “Bizim vatan sevgimiz kulağımıza okunan ezan ile başladı, arkamızdan okunacak sela ile biter” diyerek tamamlayan Gedikoğlu, partililere birlik ve beraberlik mesajları verdi. Coşkuyla karşılanan konuşması, katılımcılar tarafından büyük destek gördü.

6743aaf962936
6743ab028ecb6
Bizi sosyal medyadan takip edin

Kargo gönderiminden kaçak ürün çıktı

kargo gonderiminden kacak urun cikti 5ZRngggG
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Haziran, 2026 04:15 tarihinde yayınlandı
0 0

DÜZCE(İHA) – Düzce’de jandarma ekiplerince kaçakçılıkla mücadele kapsamında düzenlenen operasyonda, İstanbul’a kargo firmaları aracılığıyla sevk edilmek istenen kaçak ürünler ele geçirildi.

Düzce İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince kaçakçılıkla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar neticesinde, kargo firmaları aracılığıyla Doğu illerinden İstanbul’a kaçak ürün sevkiyatı yapılacağı bilgisine ulaştı. Edinilen istihbari bilgiler doğrultusunda, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde çalışma başlatıldı. Şüpheli şahıslara ait kargolarda gerçekleştirilen adli aramalarda 920 paket elektronik sigara kartuşu, 7 bin 616 paket sigara sarma kağıdı ve 28 çift ayakkabı ele geçirildi.

Ele geçirilen kaçak ürünlere el konulurken, olayla ilgili 6 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldığı bildirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin