Reklam
Reklam
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
25 Kasım, 2024 01:25 tarihinde yayınlandı
0

MHP Liderleri Bartın’da Bir Araya Geldi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) tarafından düzenlenen “Bir ve Birlikte Hilal’e Doğru Bölge Toplantısı” Bartın’da Karabük ve Zonguldak teşkilatlarının katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantıda, Türk ve Türkiye Yüzyılı vizyonu, milli birlik ve beraberlik, terörle mücadele konuları ele alındı.

MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Faruk Aksu, Gümüşhane Milletvekili Musa Küçük, MYK üyeleri Cemal Akın ve Murat Kotra ile MDK Üyesi Alperen Özdemir’in katıldığı toplantıya, Karabük teşkilatları yoğun ilgi gösterdi. Teşkilatlar arasında dayanışmayı artırmayı ve seçim hazırlıklarını hızlandırmayı hedefleyen organizasyon, önemli mesajlara sahne oldu.

MHP Karabük İl Başkanı Cenk Gedikoğlu, yaptığı konuşmada milli birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekti. 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk ve tüm öğretmenlerin gününü kutlayan Gedikoğlu, PKK terör örgütü tarafından şehit edilen öğretmenleri anarak, “Aziz ruhunuz şad olsun” ifadelerini kullandı.

Karabük Demir Çelik Fabrikaları’nın Türk sanayisindeki önemi üzerinde duran Gedikoğlu, 1939’da ilk Türk demirinin Karabük’te üretildiğini hatırlatarak, kentin Cumhuriyet’in kalkınma mücadelesinin sembolü olduğunu belirtti. Ayrıca Safranbolu ve diğer ilçelerin tarihi ve kültürel zenginliklerini vurguladı.

Türkiye’nin içeriden ve dışarıdan tehditlerle karşı karşıya olduğunu belirten Gedikoğlu, Türk-Kürt kardeşliğinin sarsılmaz bir inanç olduğunu söyledi. MHP’nin Cumhuriyet’in ikinci yüzyılında Turan ülküsü ve bağımsız bir Türkiye hedefiyle hareket ettiğini vurgulayarak, “Birlikte Hilal’e Doğru yürüyüşümüz, bölücülüğe karşı direniştir” dedi.

Konuşmasını, “Bizim vatan sevgimiz kulağımıza okunan ezan ile başladı, arkamızdan okunacak sela ile biter” diyerek tamamlayan Gedikoğlu, partililere birlik ve beraberlik mesajları verdi. Coşkuyla karşılanan konuşması, katılımcılar tarafından büyük destek gördü.

6743aaf962936
6743ab028ecb6
Bizi sosyal medyadan takip edin
corumun sakli cenneti yesil gol dogaseverlerin gozdesi oldu lX5YJRQx
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Mayıs, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Çorum’un ’saklı cenneti’ Yeşil Göl doğaseverlerin gözdesi oldu

Çorum’un Laçin ilçesinde “saklı cennet” olarak nitelendirilen Yeşil Göl, doğal güzellikleriyle vatandaşlardan büyük ilgi görüyor.

Çorum’un Laçin ilçesinde bulunan Yeşil Göl, suyunun rengi ve çevresini saran ağaçlarla mest ediyor. Sahip olduğu eşsiz doğal güzelliği ve zengin bitki örtüsüyle dikkat çeken göl, aynı zamanda çok sayıda balık türüne de ev sahipliği yapıyor. Şehrin gürültüsünden uzaklaşmak isteyen vatandaşların uğrak noktası haline gelen bölgede, ziyaretçiler göl kenarında piknik yapmanın keyfini çıkarırken, orman içerisindeki patika yollarda yürüyüş yaparak doğayı keşfetme imkanı buluyor. Bölgede macera tutkunları için ATV turları gibi etkinlikler düzenleniyor. Yılın her mevsimi doğaseverlerin olan bölgeye havaların ısınmasıyla birlikte ilgi arttı.

“Buranın havası çok güzel”

Arkadaşlarıyla birlikte bölgeye gezmeye gelen Mehmet Karakurt, “Köpeğimizi gezdirmeye geldik. 2-3 hafta önce özellikle su seviyesi çok aşağıdaydı. Ama son yağışlarla birlikte yükselmiş durumda. Sadece burası değil, diğer barajlarımız da aynı şekilde. Buranın havası çok güzel” dedi.

“Çok hoşumuza gitti”

Ailesiyle birlikte piknik yapmak için bölgeye gelen Arif Işık da, “Niyetimiz Oğuzlar ilçesine gitmekti ama ağabeyim burayı önerdi. Biz de görmeye geldik ve geldiğimizde de çok memnun kaldık. İleride bulunan şelaleyi gezdik. Çok hoşumuza gitti” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin