Reklam
Reklam
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
25 Kasım, 2024 01:25 tarihinde yayınlandı
0

MHP Liderleri Bartın’da Bir Araya Geldi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) tarafından düzenlenen “Bir ve Birlikte Hilal’e Doğru Bölge Toplantısı” Bartın’da Karabük ve Zonguldak teşkilatlarının katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantıda, Türk ve Türkiye Yüzyılı vizyonu, milli birlik ve beraberlik, terörle mücadele konuları ele alındı.

MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Faruk Aksu, Gümüşhane Milletvekili Musa Küçük, MYK üyeleri Cemal Akın ve Murat Kotra ile MDK Üyesi Alperen Özdemir’in katıldığı toplantıya, Karabük teşkilatları yoğun ilgi gösterdi. Teşkilatlar arasında dayanışmayı artırmayı ve seçim hazırlıklarını hızlandırmayı hedefleyen organizasyon, önemli mesajlara sahne oldu.

MHP Karabük İl Başkanı Cenk Gedikoğlu, yaptığı konuşmada milli birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekti. 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk ve tüm öğretmenlerin gününü kutlayan Gedikoğlu, PKK terör örgütü tarafından şehit edilen öğretmenleri anarak, “Aziz ruhunuz şad olsun” ifadelerini kullandı.

Karabük Demir Çelik Fabrikaları’nın Türk sanayisindeki önemi üzerinde duran Gedikoğlu, 1939’da ilk Türk demirinin Karabük’te üretildiğini hatırlatarak, kentin Cumhuriyet’in kalkınma mücadelesinin sembolü olduğunu belirtti. Ayrıca Safranbolu ve diğer ilçelerin tarihi ve kültürel zenginliklerini vurguladı.

Türkiye’nin içeriden ve dışarıdan tehditlerle karşı karşıya olduğunu belirten Gedikoğlu, Türk-Kürt kardeşliğinin sarsılmaz bir inanç olduğunu söyledi. MHP’nin Cumhuriyet’in ikinci yüzyılında Turan ülküsü ve bağımsız bir Türkiye hedefiyle hareket ettiğini vurgulayarak, “Birlikte Hilal’e Doğru yürüyüşümüz, bölücülüğe karşı direniştir” dedi.

Konuşmasını, “Bizim vatan sevgimiz kulağımıza okunan ezan ile başladı, arkamızdan okunacak sela ile biter” diyerek tamamlayan Gedikoğlu, partililere birlik ve beraberlik mesajları verdi. Coşkuyla karşılanan konuşması, katılımcılar tarafından büyük destek gördü.

6743aaf962936
6743ab028ecb6
Bizi sosyal medyadan takip edin
kelkit cayi tasti agaclik alan nehre donustu seralar sular altinda kaldi Uar9EeBi
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Mayıs, 2026 16:45 tarihinde yayınlandı
0 0

Kelkit çayı taştı, ağaçlık alan nehre dönüştü, seralar sular altında kaldı

Tokat’ın Niksar ilçesinde debisi yükselen Kelkit Çayı’nın yön değiştirmesi sonucu yolun bir kısmı nehre kayarken ağaçlar suya kapıldı. Erbaa ilçesinde ise bazı seralar sular altında kaldı.

Son günlerde etkili olan yağışların ardından debisi yükselen Kelkit çayı, Niksar ilçesine bağlı Kumçiftlik Mahallesi’nde taşkın tehlikesini beraberinde getirdi. Suyun yön değiştirmesiyle birlikte çay kenarında bulunan yolda çökmeler oldu. Kıyıda bulunan ağaçlar ise köklerinden sökülerek suya kapıldı. Bölgedeki çökme ve ağaçların sürüklenme anı vatandaşlar tarafından cep telefonu ile kaydedildi.

Mahalle sakinlerinden Erhan Şahin, gece boyunca bölgede nöbet tuttuklarını belirterek; “Burada ikamet ediyorum. Sabaha kadar burada nöbet bekledim. Dört ağaç birden kayarak ırmağa aktı gitti” dedi.

Öte yandan, Tokat’ın Erbaa ilçesinde de taşkından tarım alanları etkilendi. İlçedeki bazı seraların su altında kaldığı öğrenilirken, ekiplerin bölgede inceleme ve hasar tespit çalışmalarını sürdürdüğü belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin