MHP Liderleri Bartın'da Bir Araya Geldi - Karabük Haber Postası
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
25 Kasım, 2024 01:25 tarihinde yayınlandı
0
0

MHP Liderleri Bartın’da Bir Araya Geldi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) tarafından düzenlenen “Bir ve Birlikte Hilal’e Doğru Bölge Toplantısı” Bartın’da Karabük ve Zonguldak teşkilatlarının katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantıda, Türk ve Türkiye Yüzyılı vizyonu, milli birlik ve beraberlik, terörle mücadele konuları ele alındı.

MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Faruk Aksu, Gümüşhane Milletvekili Musa Küçük, MYK üyeleri Cemal Akın ve Murat Kotra ile MDK Üyesi Alperen Özdemir’in katıldığı toplantıya, Karabük teşkilatları yoğun ilgi gösterdi. Teşkilatlar arasında dayanışmayı artırmayı ve seçim hazırlıklarını hızlandırmayı hedefleyen organizasyon, önemli mesajlara sahne oldu.

MHP Karabük İl Başkanı Cenk Gedikoğlu, yaptığı konuşmada milli birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekti. 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk ve tüm öğretmenlerin gününü kutlayan Gedikoğlu, PKK terör örgütü tarafından şehit edilen öğretmenleri anarak, “Aziz ruhunuz şad olsun” ifadelerini kullandı.

Karabük Demir Çelik Fabrikaları’nın Türk sanayisindeki önemi üzerinde duran Gedikoğlu, 1939’da ilk Türk demirinin Karabük’te üretildiğini hatırlatarak, kentin Cumhuriyet’in kalkınma mücadelesinin sembolü olduğunu belirtti. Ayrıca Safranbolu ve diğer ilçelerin tarihi ve kültürel zenginliklerini vurguladı.

Türkiye’nin içeriden ve dışarıdan tehditlerle karşı karşıya olduğunu belirten Gedikoğlu, Türk-Kürt kardeşliğinin sarsılmaz bir inanç olduğunu söyledi. MHP’nin Cumhuriyet’in ikinci yüzyılında Turan ülküsü ve bağımsız bir Türkiye hedefiyle hareket ettiğini vurgulayarak, “Birlikte Hilal’e Doğru yürüyüşümüz, bölücülüğe karşı direniştir” dedi.

Konuşmasını, “Bizim vatan sevgimiz kulağımıza okunan ezan ile başladı, arkamızdan okunacak sela ile biter” diyerek tamamlayan Gedikoğlu, partililere birlik ve beraberlik mesajları verdi. Coşkuyla karşılanan konuşması, katılımcılar tarafından büyük destek gördü.

6743aaf962936
6743ab028ecb6
Bizi sosyal medyadan takip edin
duzcede bir evde yangin cikti alevler geceyi aydinlatti wSCxFz8r
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Nisan, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Düzce’de bir evde yangın çıktı: Alevler geceyi aydınlattı

Düzce’de meydana gelen yangında bir evin kazan dairesi alev alev yandı. Alevler geceyi aydınlatırken ölen yada yaralanan olmaması yüreklere su serpti.

Yangın, gece saatlerinde Düzce Merkez’e bağlı Otluoğlu Mahallesi 19335. Sokak’ta meydana geldi. Alınan bilgilere göre Y. K.’ya ait evin hemen yanında bulunan kat kaloriferinin olduğu kazan dairesinde bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Geceyi aydınlatan alevleri gören mahalle sakinlerinin 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri alevlere hemen müdahale ederek, kazan dairesindeki yangını çevreye sıçramadan kontrol altına aldı. Ekiplerin yoğun müdahalesiyle yangın söndürüldü.

Ev sahibi Yılmaz Kuru, yangın sırasında dışarıda olduğunu ve evine geldiğinde yangını gördüğünü söyleyerek, “Burada kat kaloriferi vardı. Kimsede duymadan yanmış” diye konuştu.

Jandarma ekipleri yangınla ilgili olarak inceleme başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin