MHP, Karabük’ün 4 ilçesindeki adayını açıkladı - Karabük Haber Postası
Karabük
İmsak 05:27
Güneş 06:52
Öğle 13:03
İkindi 16:24
Akşam 19:05
Yatsı 20:24
İmsaka kalan --:--
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Ocak, 2024 13:31 tarihinde yayınlandı
0
0

MHP, Karabük’ün 4 ilçesindeki adayını açıkladı

Milliyetçi Hareket Partisi’nin Karabük’ün ilçelerindeki belediye başkan adayları belirlendi.

MHP Genel Merkezi, 31 Mart yerel seçimlerde Karabük’ün Yenice, Ovacık, Eflani ve Eskipazar ilçelerindeki adaylarını belirledi.
Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı yeniden aday gösterilirken, Ovacık’ta Neslihan Kaya Karpuz, Eflani’de Hüsnü Akın ve Eskipazar’da Sırrı Şen aday olarak gösterildi.

MHP Karabük İl Başkanı Cenk Gedikoğlu; “Gündüz durmadan, Gece yorulmadan çalışarak siz değerli hemşehrilerimizin dua ve destekleriyle 31 Mart akşamı belediyelerimizde Milliyetçi-Ülkücü Hareketin Bayrağını dalgalandıracağız” dedi.

Öte yandan Safranbolu ilçesi  ve Yortan Beldesi Belediye Başkan adaylarının ise önümüzdeki günlerde belirlemesi bekleniyor.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
ugur ucar kimse kusura bakmasin bu penalti dunyanin hicbir yerinde calinmaz DPwUXb1r
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Mart, 2026 00:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Uğur Uçar: “Kimse kusura bakmasın, bu penaltı dünyanın hiçbir yerinde çalınmaz”

Çorum FK Teknik Direktörü Uğur Uçar, Esenler Erokspor galibiyeti sonrası, “Futbolcularımın hakkını kimseye yedirmem, kimse kusura bakmasın, bu penaltı dünyanın hiçbir yerinde çalınmaz” dedi.

Trendyol 1. Lig’in 31. haftasında Çorum FK, konuk ettiği Esenler Erokspor’u 2-1 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulunan Çorum FK Teknik Direktörü Uğur Uçar, Esenler Erokspor lehine verilen penaltı kararını eleştirdi. Kazanmaya devam edeceklerini kaydeden Uçar, “Çok mutluyuz. Oyuncularımı mücadeleleri için tebrik ediyorum. Aslında maç beklediğimiz gibi başladı, golü de bulduk. Ama ne hikmetse Erokspor’u maça ortak ettiler. Ama bugün Kadir Gecesi’nin hürmetine herhalde çok güzel bir gol oldu, çok mutluyuz. Takım kenetlendi, şehir kenetlendi, bir aile olduk ve inşallah bunu devam ettireceğiz. Kazana kazana gideceğiz” dedi.

Penaltı kararıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Uçar, “Osman Hoca’yı çok severim, saygı da duyarım ama futbolcularımın hakkını kimseye yedirmem, kimse kusura bakmasın, bu penaltı dünyanın hiçbir yerinde çalınmaz. Erok şampiyon olacaksa onlara başarılar dileriz, sezon sonunda görüşürüz” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin