karabuk
İmsak 05:47
Güneş 07:11
Öğle 13:06
İkindi 16:16
Akşam 18:51
Yatsı 20:10
İmsaka kalan son --:--
Namaz Vakitleri
00
Aylin Sarıoğlu tarafından
16 Ağustos, 2025 13:06 tarihinde yayınlandı
0
0
Okuma Süresi: 1dk

MHP Karabük İl Başkanı Gedikoğlu: İşçilerimizin Yanındayız

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Karabük İl Başkanı Cenk Gedikoğlu, KARDEMİR A.Ş.’de yıllardır müteahhit firmalar aracılığıyla çalışan işçilerin kadro taleplerine destek verdi.

Vagon Boşaltma, Merkez Bakım ve Kok Bataryaları Seramik Tamir İşlerinde görev yapan işçilerin İl Başkanlığı’nı ziyaret ettiğini belirten Gedikoğlu, “Bu kardeşlerimiz 17 yıla yakın süredir gece gündüz, yaz kış, bayram seyran demeden emek veriyor. Tek talepleri hak ettikleri kadroya kavuşmak, emeğin karşılığını almak ve iş güvencesiyle yarınlara umutla bakabilmek.” dedi.

Eşit işe eşit ücret ilkesinin yalnızca bir sendikal söylem değil, adaletin ve sosyal barışın temeli olduğuna dikkat çeken Gedikoğlu, Özçelik-İş Sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmenci’nin işçi hakları için verdiği mücadelenin önemine vurgu yaptı. Gedikoğlu, “Sayın Değirmenci’nin verdiği sözlerin arkasında duracağına ve bu emekçi kardeşlerimizin sevincine vesile olacağına inanıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Özçelik-İş Karabük Şube Başkanı Kenan Yılmaz’ın da süreci yakından takip ettiğini belirten Gedikoğlu, KARDEMİR Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir’den de hassasiyet beklediklerini söyledi.

MHP İl Başkanı Gedikoğlu, “Karabük’ün gücü, KARDEMİR’in gücü işçisinin gücünden gelir. Emeğe sahip çıkmak, Karabük’e sahip çıkmaktır. Bu 17 yıllık bekleyiş yalnızca bir kadro talebi değil; emeğin onur mücadelesidir.” diyerek işçilerin yanında olmaya devam edeceklerini açıkladı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
Bu haberin kategorisini takip et:
boluda av sezonu sona erdi gQnQQEJy
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Mart, 2026 20:07 tarihinde yayınlandı
0
0
Okuma Süresi: 1dk

Bolu’da av sezonu sona erdi

Bolu’da 2025-2026 Av Dönemi, Merkez Av Komisyonu kararı doğrultusunda 1 Mart 2026 tarihi itibarıyla sona erdi. Av yasağı, Ağustos ayına kadar devam edecek.
Türkiye genelinde olduğu gibi Bolu’da da 2025-2026 Av Dönemi kapsamında, Merkez Av Komisyonu Kararı doğrultusunda 01 Mart 2026 tarihi itibarıyla av sezonu kapandı. Av hayvanlarının üreme ve yavrulama dönemine girdiği belirtilirken, bu dönemde avlanma faaliyetlerine son verilmesi, yaban hayatlarının rahatsız edilmemesi, üreme alanlarının korunması, doğada hassasiyetle hareket edilmesi gerektiği aktarıldı.
Valilikten yapılan açıklamada, 4915 sayılı Kara Avcılığı Kanunu’na muhalefet edenlere yasal işlem uygulanacağı aktarıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin