Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
05 Aralık, 2022 14:34 tarihinde yayınlandı
0

Metin Türker,  Mezarı Başında Anılacak

Eski Hak-İş Genel Sekreteri ve Özçelik-İş Sendikası Genel Başkanı Metin Türker, ölümünün 25. yılında mezarı başında alınacak.

Geçirdiği rahatsızlık sonucu 6 Aralık 1997’de yaşamını yitiren Metin Türker için 6 Aralık Salı günü  saat 10.00’da Öğlebeli Mahallesi’ndeki anıt mezarında anma programı düzenlenecek.

Kur‘an-ı Kerim ve duaların okunacağı törene Türker’in ailesi ve yakınlarının  yanı sıra,  Karabük Protokolü, Çelik-İş Sendikası Genel  merkez yöneticileri, Kardemir Anonim Şirketi yönetim kurulu üyeleri, birim müdürleri, sendika üyeleri ve işçilerin katılması bekleniyor.

Öte yandan programın ardından saat 10.45’de Kares AVM’de Metin Türker Resim Sergisi açılacağı bildirildi. (Halil Kızılyer)

 

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
amasyada koy yolunda heyelan H3OhvVy2
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Mayıs, 2026 04:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Amasya’da köy yolunda heyelan

Amasya’da bir köy yolunda yağışlar sonrası heyelan meydana geldi. Yolun 200 metrelik kısmında oluşan heyelan sonrası köye alternatif yol açıldı.

Edinilen bilgiye göre, Amasya merkeze bağlı Bayat köyü civarında son günlerde etkili olan yağışların etkisiyle yolda heyelan meydana geldi. Durumun bildirilmesi üzerine Amasya İl Özel İdaresi ekipleri bölgeye yönlendirildi.

Yolun çevredeki köylerle bağlantı yolu olduğunu belirten Bayat köyü Muhtarı Sefer Sağlam, heyelan tehlikesinin devam etmesi üzerine daha güvenli bir alanda alternatif yol açıldığını açıkladı.

Bizi sosyal medyadan takip edin