Metin Kaya, Karabük Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığına Yeniden Aday Oldu - Karabük Haber Postası
haber
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
06 Mayıs, 2025 14:21 tarihinde yayınlandı
0
0

Metin Kaya, Karabük Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığına Yeniden Aday Oldu

Karabük Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kaya, 10 Mayıs Cumartesi günü saat 12.00’de Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Salonu’nda gerçekleştirilecek olan Olağan Genel Kurul öncesinde gazetecilerle bir araya geldi.

Kahvaltı programında açıklamalarda bulunan Kaya, genel kurulda iki adayın yarışacağını belirtti. Kaya,  Başkanlığa kendisinin ve mevcut yönetimde yer alan Yasin Erdem’in aday olduğunu ifade etti.

Görevde bulundukları süreci değerlendiren Kaya, “Göreve geldiğimizden bu yana Karabük’te sevilen, kavgasız ve kurumsallaşmaya çalışan bir cemiyet olduk. Güzel bir süreç geçirdik” dedi.

Başkan Kaya, aslında bu dönem yeniden aday olmayı düşünmediğini ancak planladıkları konut projesi nedeniyle bir dönem daha görev almak istediğini belirtti. Konu hakkında detay veren Kaya, “Yaklaşık 6-7 aydır bir konut projesi üzerinde çalışıyorum. Sayın Milletvekilimiz Ali Keskinkılıç ve Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, bu konuda bize açık çek verdiler. Başkan Çetinkaya bize birkaç proje alternatifi sundu. Zonguldak’a giderek oradaki cemiyet başkanıyla görüştüm. Onlar 112 konutluk bir projeyi başarıyla tamamlamışlar. Neden biz de yapmayalım? TOKİ Başkanı ile seçim sonrası bir ön görüşme planlıyoruz. Amacımız, dar gelirli basın mensuplarımıza uzun vadeli ödeme planlarıyla konut kazandırmak” dedi.

Ayrıca üyeler için bazı akaryakıt istasyonlarıyla indirimli yakıt görüşmeleri yaptıklarını söyleyen Kaya, yeterli sayıya ulaşamadıkları için bu konuda sonuç alamadıklarını ifade etti. Metin Kaya, tüm önerilere açık olduklarını vurgulayarak, bir dönem daha görevi üstlenmek istediğini sözlerine ekledi.

Haber videosu için TIKLAYINIZ!

Bizi sosyal medyadan takip edin
fq2 8
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
31 Mart, 2026 13:38 tarihinde yayınlandı
0
0

Yeşil Vatan bilinci küçük yüreklerde filizleniyor

Yenice Orman İşletme Müdürlüğü, geleceğimizin teminatı çocuklara yönelik anlamlı bir farkındalık etkinliği düzenledi.

Balıkısık İşletme Şefi Beyza Şimşek, Satuk Balıkısık İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerine ormanların önemi, ekosisteme katkıları ve doğayı koruma bilinci hakkında bilgi verdi.

Etkinlik sadece bilgi paylaşımıyla sınırlı kalmadı; çocukların kalplerine Yeşil Vatan sevgisi de işlendi. Programın sonunda öğrencilere çeşitli hediyeler dağıtılarak, doğa ve çevre bilincinin kalıcı hale gelmesi sağlandı.
Yenice Orman İşletme Müdürlüğü yetkilileri, “Ormanlar sadece bugünün değil, yarınların da emaneti. Çocuklarımızda doğa sevgisi oluşturmak ve çevre farkındalığını artırmak adına çalışmalarımız kararlılıkla devam ediyor. Çünkü biliyoruz ki, ormanı korumanın en güçlü yolu, onu sevecek nesiller yetiştirmektir,” ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin