Karabük’te, meslekten ihraç edilen hemşire S.S. (43) FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye olmak suçundan tutuklandı.
Karabük Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince meslekten ihraç edilen hemşire S.S.’yi evinde gözaltına almıştı. Emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilen S.S., FETÖ/PDY terör örgütüne üye olmak suçundan çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Öte yandan S.S.’nin eşinin de FETÖ kapsamında hala cezaevinde tutuklu bulunduğu öğrenildi.


Meslekten ihraç edilen hemşire FETÖ’den tutuklandı
Milletvekili Keskinkılıç, Zambiya Heyeti ile TBMM’de Bir Araya Geldi
AK Parti Karabük Milletvekili ve Türkiye–Zambiya Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı Ali Keskinkılıç, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Zambiya Ulusal Meclisi Başkanı Nelly Mutti ve beraberindeki heyetle gerçekleştirilen temaslara katıldı.
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş ile birlikte Zambiya Ulusal Meclisi Başkanı Nelly Mutti ile bir araya gelen Keskinkılıç, görüşmelerde Türkiye ile Zambiya arasındaki dostluk ve iş birliği ilişkilerinin geliştirilmesine yönelik değerlendirmelerde bulunulduğunu belirtti.
Gerçekleştirilen temaslarda parlamentolar arası diyaloğun güçlendirilmesi, karşılıklı tecrübe paylaşımının artırılması ve ortak çalışma alanlarının genişletilmesi konuları ele alındı.
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş ile Zambiya Ulusal Meclisi Başkanı Nelly Mutti’nin baş başa görüşmesinin ardından heyetler arası görüşmeler gerçekleştirildi. Program kapsamında iki ülke arasındaki ilişkilerin değerlendirilmesine yönelik ortak basın toplantısı da düzenlendi.
Ziyarete ilişkin açıklamada bulunan Milletvekili Ali Keskinkılıç, Türkiye ile Zambiya arasındaki güçlü dostluk bağlarının daha da pekişmesine katkı sağlayacak temasların hayırlı sonuçlar doğurmasını temenni ederek, nazik ziyaretleri dolayısıyla Nelly Mutti ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

