Karabük Postası tarafından
22 Eylül, 2021 12:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Mescier’den TİM 1000 sıralaması hakkında açıklama

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mescier, Türkiye İhracatçılar Birliği (TİM) tarafından açıklanan 2020 yılı Türkiye’nin ilk 1000 İhracatçısı listesinde Karabük ilinden 4 firmanın listede yer alması hakkında açıklamada bulundu. Başkan Mescier yaptığı açıklamada listede 4 firmamızın yer almasından duyduğu memnuniyeti dile getirirken şu ifadelere yer verdi; "Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından 2020 yılı Türkiye’nin İlk 1000 İhracatçısı Prestij Kitabında Karabüklü 4 firmamız yer aldı. Sektörel Sıralamada; 2020 yılı verilerine göre Mescier Dış Ticaret Ltd. Şti. 10.sırada, Çağ Çelik Demir ve Çelik Endüstri A.Ş. 27.sırada, Boskay Metal Sanayi Ve Ticaret Ltd. Şti 37.sırada ve Işık Çelik Sanayi Ve Ticaret A.Ş. 42.sırada yer almaktadır. Genel sıralamada ise; Mescier Dış Ticaret Ltd. Şti.66. sırada, Çağ Çelik Demir ve Çelik Endüstri A.Ş. 217.sırada, Boskay Metal Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti 346. sırada ve Işık Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş. 444.sırada yer alarak şehrimiz için önemli bir gurur kaynağı oldular. Demir çelik sektöründe yakaladığımız ihracat ivmesini Karabük'teki tüm sektörlere yayarak ülkemiz ve kentimiz için yeni başarılara imza atmak üzere durmaksızın çalışıyoruz. Verdikleri büyük emek ve aldıkları başarılı sonuçlar için üyelerimize teşekkür ediyoruz."  

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Ekim, 2025 04:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Gümüşhane’nin yüksek kesimleri kara teslim oldu

Gümüşhane’nin yüksek kısımlarında kar yağışı tesirli oldu. Yaylalar beyaza büründü.
Gümüşhane’nin Kürtün ilçesine bağlı Kadırga ve Kazıkbeli Yaylaları ile Torul ilçesine bağlı Yücebelen Yaylası kara teslim oldu. Dün akşam saatlerinde tesirli olan soğuk hava dalgası ve yağmur, bugün yerini kar yağışına bıraktı. Yaylalar kısa müddette beyaza bürünürken, kar kalınlığı yer yer 10 santimetreye ulaştı.
Kadırga Yaylası’nda esnaflık yapan Galip Gülbahar, "Bugün 12 Ekim, Kadırga Yaylası’nda kar yoğunluğunu arttırarak devam ediyor. Meteoroloji uyarmıştı aslında, şu anda ağır bir kar yağışı var. Yollarda 5-6 santimetre kar var, yollar ulaşıma her an kapanmak üzere" dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin