Mescier’den TİM 1000 sıralaması hakkında açıklama - Karabük Haber Postası
Karabük
İmsak 05:21
Güneş 06:47
Öğle 13:02
İkindi 16:26
Akşam 19:08
Yatsı 20:28
İmsaka son --:--
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
22 Eylül, 2021 12:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Mescier’den TİM 1000 sıralaması hakkında açıklama

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mescier, Türkiye İhracatçılar Birliği (TİM) tarafından açıklanan 2020 yılı Türkiye’nin ilk 1000 İhracatçısı listesinde Karabük ilinden 4 firmanın listede yer alması hakkında açıklamada bulundu.

Başkan Mescier yaptığı açıklamada listede 4 firmamızın yer almasından duyduğu memnuniyeti dile getirirken şu ifadelere yer verdi; “Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından 2020 yılı Türkiye’nin İlk 1000 İhracatçısı Prestij Kitabında Karabüklü 4 firmamız yer aldı. Sektörel Sıralamada; 2020 yılı verilerine göre Mescier Dış Ticaret Ltd. Şti. 10.sırada, Çağ Çelik Demir ve Çelik Endüstri A.Ş. 27.sırada, Boskay Metal Sanayi Ve Ticaret Ltd. Şti 37.sırada ve Işık Çelik Sanayi Ve Ticaret A.Ş. 42.sırada yer almaktadır.

Genel sıralamada ise; Mescier Dış Ticaret Ltd. Şti.66. sırada, Çağ Çelik Demir ve Çelik Endüstri A.Ş. 217.sırada, Boskay Metal Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti 346. sırada ve Işık Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş. 444.sırada yer alarak şehrimiz için önemli bir gurur kaynağı oldular. Demir çelik sektöründe yakaladığımız ihracat ivmesini Karabük’teki tüm sektörlere yayarak ülkemiz ve kentimiz için yeni başarılara imza atmak üzere durmaksızın çalışıyoruz. Verdikleri büyük emek ve aldıkları başarılı sonuçlar için üyelerimize teşekkür ediyoruz.”

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
yunus emre cift basimiz dik bir sekilde avrupaya veda ediyoruz fesZ4Kgs
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Mart, 2026 04:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Yunus Emre Çift: “Başımız dik bir şekilde Avrupa’ya veda ediyoruz”

SAMSUN (İHA) – Samsunspor’un defans oyuncusu Yunus Emre Çift, Rayo Vallecano’ya karşı kazanmalarına rağmen elendikleri Avrupa kuparına başları dik bir şekilde veda ettiklerini söyledi.

UEFA Konferans Ligi son 16 turunda deplasmanda İspanyol ekibi Rayo Vallecano’yu 1-0 yenen Samsunspor’da maç sonu açıklamalarda bulunan Yunus Emre Çift, “İlk maçı 3-1 kaybetmiştik. İspanya’ya sonuna kadar inanarak gelmiştik. Hocamız bize yapmamız gerekenleri çok iyi çalıştırdı. Planımız da işledi. Gönül isterdi ki bu turu geçelim ama buradan başımız dik bir şekilde ayrılıyoruz. Samsun’un bir evladı olarak takımımla gurur duyuyorum. Elimizden geleni yaptık. Turu geçip, Türkiye’yi temsil etmeye devam etmek isterdik ama buraya kadarmış” dedi.

Avrupa kupalarına katılımın bir alışkanlık haline gelmesi gerektiğine de vurgu yapan Çift, “Bizim için Avrupa’da mücadele etmek gurur verici bir süreç. Uzun yıllar sonra tekrar Avrupa’da yer aldık. Samsun halkını ve Türkiye’yi iyi bir şekilde temsil ettiğimizi düşünüyorum. Çünkü Avrupa’da tecrübeli bir takım değiliz. Buna rağmen tüm turnuva boyunca iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Umarım, bu durum Samsunspor’da bir alışkanlık haline gelir. Bunun için de takım olarak sonuna kadar mücadele edeceğiz” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin