Mescier’den TİM 1000 sıralaması hakkında açıklama - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
22 Eylül, 2021 12:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Mescier’den TİM 1000 sıralaması hakkında açıklama

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mescier, Türkiye İhracatçılar Birliği (TİM) tarafından açıklanan 2020 yılı Türkiye’nin ilk 1000 İhracatçısı listesinde Karabük ilinden 4 firmanın listede yer alması hakkında açıklamada bulundu.

Başkan Mescier yaptığı açıklamada listede 4 firmamızın yer almasından duyduğu memnuniyeti dile getirirken şu ifadelere yer verdi; “Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından 2020 yılı Türkiye’nin İlk 1000 İhracatçısı Prestij Kitabında Karabüklü 4 firmamız yer aldı. Sektörel Sıralamada; 2020 yılı verilerine göre Mescier Dış Ticaret Ltd. Şti. 10.sırada, Çağ Çelik Demir ve Çelik Endüstri A.Ş. 27.sırada, Boskay Metal Sanayi Ve Ticaret Ltd. Şti 37.sırada ve Işık Çelik Sanayi Ve Ticaret A.Ş. 42.sırada yer almaktadır.

Genel sıralamada ise; Mescier Dış Ticaret Ltd. Şti.66. sırada, Çağ Çelik Demir ve Çelik Endüstri A.Ş. 217.sırada, Boskay Metal Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti 346. sırada ve Işık Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş. 444.sırada yer alarak şehrimiz için önemli bir gurur kaynağı oldular. Demir çelik sektöründe yakaladığımız ihracat ivmesini Karabük’teki tüm sektörlere yayarak ülkemiz ve kentimiz için yeni başarılara imza atmak üzere durmaksızın çalışıyoruz. Verdikleri büyük emek ve aldıkları başarılı sonuçlar için üyelerimize teşekkür ediyoruz.”

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
karabuk demir kartal sahasinda fenerbahceye maglup oldu eVg7sOE4
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Nisan, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük Demir Kartal, sahasında Fenerbahçe’ye mağlup oldu

Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Karabük Demir Kartal Spor Kulübü, sahasında karşılaştığı Fenerbahçe’ye 96-44 mağlup oldu.

Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi 20.haftasında Karabük Demirkartal GSK, Fenerbahçe’yi konuk etti. Yenimahalle Kapalı Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya etkili başlayan konuk ekip, ilk devreyi 51-26 önde tamamladı. Mücadelenin ikinci devresinde skor avantajını koruyan Fenerbahçe, Karabük temsilcisini 96-44 mağlup etti. Konuk ekip bu galibiyetle Tekerlekli Sandalye Basketbol Ligi’nde zirve takibini sürdürdü.

Mücadeleyi Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, siyasi parti il temsilcileri, kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve üyeleri, sporcular ve sporseverler takip etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin