Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
05 Aralık, 2017 14:05 tarihinde yayınlandı
0

MERKEZ İLÇE TEŞKİLATI TBMM’DE AĞIRLANDI

AK Parti Karabük Merkez İlçe Başkanı Osman Uzunoğlu ve teşkilat yönetiminden 21 kişi  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı grup toplantısında yer aldılar.

Grup toplantısı sonrası Karabük Milletvekilleri Mehmet Ali Şahin ve Burhanettin Uysal ile TBMM çatısı altında bir toplantı yapan Merkez İlçe Teşkilatına Şahin bir konuşma yaptı.

2019 Mart Yerel Seçimlerinin ve yine 2019 Kasım Cumhurbaşkanlığı ile Genel seçimlerin önemine değinen deneyimli siyasetçi Mehmet Ali Şahin şunları söyledi;

“2019 Yılının Mart ayında yapılması planlanan Yerel Seçimler ve yine aynı yılın Kasım ayında yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ile Genel Seçimlerin ülkemiz ve partimizi için öneminin ne kadar büyük olduğunu anlamalıyız.

Referandumdan sonra 2019’da Cumhurbaşkanlığı yönetim sistemine geçeceğiz. Daha önceki seçimlerde %20 ila 40 arasında oy alan parti iktidar oluyor ve hükümeti kurabiliyordu. Şimdi ise Cumhurbaşkanlığı seçiminde %50.1 oy alınması gerekiyor. Bu çitayı AK Parti olarak biz yükselttik.

Türkiye çok önemli bir süreçten geçiyor. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Cumhuriyeti’nin menfaatleri için uluslararası platformda evet demesi gerekiyorsa ‘Evet’ diyor, hayır demesi gerekiyorsa ‘Hayır’ diyor. Bu da birçok ülkelerin işine gelmiyor. Daha önceki yıllarda Türkiye’yi yönetenler hep ‘Evet efendim’, ‘Emredersiniz efendim’ demiş. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’da onların istediği gibi bir kişi olmayınca işlerine gelmiyor.

2019’da liderimiz Erdoğan’ın tekrar Cumhurbaşkanı seçilememesi için adeta uluslararası bir kampanya yapılıyor. Başvurmadıkları kumpas, uygulamadıkları şer oyunları kalmadı ve kalmayacakta.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile Türkiye’nin gelişmiş ülkeler arasında yer alacağını, başta savunma sanayii olmak üzere her alanda kendi kendimize yeter bir ülke boyutuna ulaşacağımızı biliyorlar.

Cumhurbaşkanımıza karşı uygulanan kumpasların şimdi Kemal Kılıçdaroğlu eli ile yapmaya çalışıyorlar ama başarılı olamayacaklar. Kılıçdaroğlu her türlü oyunu uygulamaya çalışırken Türkiye’nin ileri gitmesini istemeyenlere de ben sizin istediğiniz gibi her şeye ‘Evet efendim, emredersiniz efendim’ siyecek birisiyim mesajını veriyor.

İşte tüm bu ve buna benzer nedenlerden dolayı AK Parti olarak 2019 seçimlerinde başarılı olmaktan başka şansımız yok. Şimdiden ev, ev, kapı, kapı dolaşmalıyız. İnsanlarımıza dokunmalıyız. Tüm seçmenlerimizle kucaklaşmalıyız.”

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
MANSETTALTIN SAFRANDA MESALE YANDI
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
11 Haziran, 2026 14:52 tarihinde yayınlandı
Yapay Zeka
Yazıyı sesli dinle
0

ALTIN SAFRAN’DA MEŞALE YANDI

SAFRANBOLU 4 GÜN BOYUNCA KÜLTÜR VE SANATLA NEFES ALACAK

UNESCO Dünya Miras Listesi’nde yer alan ve Cittaslow unvanını taşıyan Safranbolu’da bu yıl 27’ncisi düzenlenen Uluslararası Altın Safran Belgesel Film Festivali, görkemli bir açılış töreniyle başladı. Türkiye’nin en köklü ve en uzun soluklu belgesel film festivalleri arasında gösterilen organizasyon, dünyanın farklı ülkelerinden yönetmenleri, yapımcıları, jüri üyelerini ve sinemaseverleri tarihi kentte buluşturdu.

Açılış öncesinde Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Okan Kirman ve AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, festival alanını ziyaret ederek Festival Komite Başkanı ve Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’ye başarı dileklerini iletti.

Festival jürisinin katılımıyla gerçekleştirilen basın toplantısında konuşan jüri üyeleri, Altın Safran’ın Türkiye’nin en saygın belgesel film organizasyonlarından biri olduğunu vurgulayarak finale kalan eserlerin yüksek kalitesine dikkat çekti.

Yoğun katılımla gerçekleşen açılış programında konuşan Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, kentin geçmişini koruyarak geleceğe taşıyabilen ender yerleşimlerden biri olduğunu belirterek, “Safranbolu aslında büyük bir belgeselin canlı kahramanıdır. Sokakları, konakları, hanları ve insan hikâyeleriyle yaşayan bir hafızaya sahiptir. Belgesel sinema da tam olarak bunu yapar; hatırlatır, kayıt altına alır ve gelecek kuşaklara aktarır” dedi.

Belgesel sinemanın insanlığın ortak hafızasını canlı tutan önemli bir sanat dalı olduğunu ifade eden Köse, kültür ve sanatın farklı coğrafyaları ortak duygularda buluşturan güçlü bir köprü görevi gördüğünü söyledi. Safranbolu’da kültür ve sanatın yalnızca bir etkinlik değil, aynı zamanda bir kalkınma modeli olarak görüldüğünü kaydeden Köse, festivalin de bu anlayışın en önemli yansımalarından biri olduğunu dile getirdi.

Konuşmaların ardından festival meşalesi protokol üyelerinin katılımıyla yakılarak 27. Uluslararası Altın Safran Belgesel Film Festivali resmen başladı.

FESTİVAL COŞKUSU DEVAM ETTİ

Festival coşkusu gece boyunca müzik ve eğlence etkinlikleriyle devam etti. Leyla Dizdar Kültür Merkezi bahçesinde düzenlenen programda sahne alan yerel müzik grubu Safran Ekspres, seslendirdiği eserlerle vatandaşlara unutulmaz bir gece yaşattı. Şarkılara hep bir ağızdan eşlik eden yüzlerce kişi festival heyecanını paylaşırken, gecenin ilerleyen saatlerinde sahne alan DJ Aytuğ Özdemir de performansıyla coşkuyu zirveye taşıdı.

Renkli görüntülere sahne olan etkinliklere katılan Başkan Elif Köse de vatandaşlarla birlikte festival heyecanını yaşadı. Dört gün sürecek festival boyunca belgesel film gösterimleri, söyleşiler, paneller, sergiler ve çeşitli kültürel etkinliklerle Safranbolu, kültür ve sanatın merkezi olmaya devam edecek.

 

MANSETALTIN SAFRANDA MESALE YANDI 6 MANSETALTIN SAFRANDA MESALE YANDI 7

Bizi sosyal medyadan takip edin