Mehmetçiğe destek için Türk Bayrağı dağıtıldı - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
12 Ekim, 2019 08:11 tarihinde yayınlandı
0
0

Mehmetçiğe destek için Türk Bayrağı dağıtıldı

UNESCO Dünya Miras Listesi’nde yer Karabük’ün Safranbolu ilçesinde, Safranbolu Kaymakamlığınca, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) Suriye Milli Ordusuyla (SMO) birlikte Suriye’nin kuzeyinde PKK/YPG ve DEAŞ terör örgütlerine karşı başlattığı Barış Pınarı Harekatı ve harekata katılan Mehmetçik’e destek amacıyla esnaflara Türk bayrağı dağıtıldı.
Safranbolu Kaymakamı Fatih Ürkmezer, İlçe Emniyet Müdürü Osman Gül, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Emrah Aydın tarafından Tarihi Çarşı bölgesinde bulunan esnaflara Türk bayrağı dağıtıldı.
Safranbolu Kaymakamı Fatih Ürkmezer, İhlas Haber Ajansı muhabirine yaptığı açıklamada, TSK’nın Barış Pınarı Harekatı’nda terör örgütüne karşı mücadele verdiğini söyledi.
Mehmetçik’e destek verdiklerini ifade eden Ürkmezer, “Diğer operasyonlarda da olduğu gibi esnafımızın birlik ve beraberliğini, orduya desteğini göstermesi amacıyla kaymakamlık olarak emniyet ve jandarma birimlerimizle beraber bütün esnafımıza bayrak dağıtıyoruz. Esnafımızın birçoğu zaten bayrağını asmış. Esnaflarımızın bayrakları asarak şanlı ordumuza desteğini sergilemesini istiyoruz. Esnafımız da buna canı gönülden katılıyor. Diğer yandan emniyet ve jandarma birimlerimizle beraber çeşitli konularda esnafımızı bilgilendirme yapıyoruz” dedi.
Safranbolu halkının her zaman güvenlik güçlerinin yanında olduğunu aktaran Ürkmezer, “Safranbolu halkı bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da devletimizin, polisimizin, askerimizin, bütün güvenlik güçlerimizin terörle mücadelesinde yanında olduğunu gösterecektir. Daha önceki operasyonlarda bizler Safranbolu kıtırından savaşan askerlerimize göndermiştik. İnşallah kazasız belasız, bu operasyonu tamamlayıp, sağ salim gerekli güvenlik tedbirlerini almaları konusunda bizler hem duamızı ediyoruz hem de bu şekilde manevi anlamda desteğimizi gönderiyoruz” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kdzeregli su urunleri kooperatifinde kongre oncesi adaylik aciklamasi gA7M4UHK
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Nisan, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Kdz.Ereğli su ürünleri Kooperatifi’nde kongre öncesi adaylık açıklaması

Karadeniz Ereğli’de balıkçılık sektörünün önemli temsilcilerinden Kdz. Ereğli Su Ürünleri Kooperatifi, 28 Haziran’da gerçekleştirilecek kongre öncesi hareketli günler yaşıyor.

Kooperatifte yapılacak seçimler öncesinde dikkat çeken bir adaylık açıklaması geldi. Çocukluk yıllarını denizle ve balıkçılıkla iç içe geçirdiğini belirten Denizcan Dere, kooperatif başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Sektörün içinden gelen bir isim olarak öne çıkan Dere, özellikle Bozhane esnafının yaşadığı sorunlara dikkat çekti.

Adaylık açıklamasında konuşan Dere, “Benim için öncelik, Ereğli ekonomisine katkısı göz ardı edilemeyen Bozhane esnafının hak ettiği saygıyı ve hizmeti almasıdır. Bugüne kadar çok değerli başkanlarımız ellerinden geleni yaptı. Ben de kendilerine destek oldum. Hali hazırda yönetim kurulu üyeliği yapmaktayım. Ancak artık tam uyum çerçevesinde yapılan haksızlıkları haykırmanın zamanı gelmiştir. Çığ gibi büyüyen sorunlarımız için güçlü yönetimimizle çözüm önerilerimizi yakın zamanda kamuoyu ile paylaşacağız. Vicdan, merhamet ve vefa birinci önceliğimdir” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin