Karabük Postası tarafından
07 Haziran, 2015 17:06 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Mehmet Ali Şahin, Oyunu Safranbolu’da Kullandı

Milletvekilliği, üç dönem kuralı nedeniyle bugün sona eren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, Safranbolu İlçesindeki Vilayetler Birliği Ortaokulunda oyunu kullandı. Mehmet Ali Şahin, Vilayetler Birliği Ortaokulunda 1065 numaralı sandıkta görevlilerle tokalaştıktan sonra oyunu kullandı. Oy kullanma görevinin ardından gazetecilere açıklama yapan Şahin, Türkiye’nin son 15 ay içinde 3’üncü seçimini gerçekleştirdiğini söyleyerek, “Milletimize takdirlerimi sunmak istiyorum. Demokrasiye sahip çıkıyorlar. Kendi oylarına, iradelerine, Türkiye’nin geleceğine sahip çıkıyorlar. İnanıyorum ki bu seçimde de iştirak yüksek olacaktır. Bu halkımızın demokrasiye olan inancını aynı zamanda ifade etmektedir. Ben de Türkiye Cumhuriyetinin bir vatandaşı olarak vatandaşlık görevimi yerine getirdim ve oyumu kullandım. Bu seçimlerin ülkemiz için, vatanımız için, halkımız için hayırlı sonuçlar getirmesini diliyorum" dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Şubat, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Isınmak için yaktığı ateş, yangına neden oldu

Düzce merkeze bağlı Aziziye Mahallesi’nde 3 katlı bir binanın giriş katında İ. A. isimli şahıs ısınmak için yaktığı ateşten sıçrayan kıvılcımlar yangına neden oldu. Daire oturulamaz hale gelirken çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle kontrol altına alındı.
Yangın, gece saatlerinde Aziziye Mahallesi’nde Oğuz sokakta bulunan 3 katlı binanın giriş katında, İ. A.’nın yaşadığı dairede çıktı. Edinilen bilgilere göre İ. A. isimli şahıs yaşadığı dairede havanın soğuk olması sebebiyle ateş yaktı. Ancak kıvılcımlar evin içine sıçradı. Kısa sürede büyüyen alevlere müdahale edemeyen İ. A. durumu hemen üst katta bulunan abisi Zeki Akkaya’ya haber verdi. Abi Zeki Akkaya’nın 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yaptığı ihbar üzerine olay yerine İtfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri alevlere kısa sürede müdahale ederek yangının üst katlara sıçramadan kontrol altına aldı.
Üst katta oturan İ. A.’nın ağabeyi Zeki Akkaya, yangına ilişkin yaptığı açıklamada, "Kardeşim bize geldi, ev yanıyor dedi, ortadan kayboldu. Evin içinde ateş yakmış muhtemelen, ondan çıktı yangın" diye konuştu.
Ölen ya da yaralananın olmadığı olayda, yangının çıktığı daire kullanılmaz hale geldi. Polis ekipleri yangın ile ilgili inceleme başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin